A po flirton Atdheu me Sarën?! – Përputhen, 22 Prill 2021
22/04/2021 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Çfarë po ndodh mes Ledjanës dhe Mevlanit! Ja fjalët e Mevlanit ​- Përputhen, 10 Maj 202
10/05 19:31
Ola e prekur; Fotot që mendon se Murati ka lidhje jashtë – Përputhen, 10 Maj 2021
10/05 19:30
Shpërthen Aristela ndaj Princit dhe Blerimit – Përputhen, 10 Maj 2021
10/05 19:30
Tension mes Blerimit dhe Mevlanit, cila është arsyeja? – Përputhen, 10 Maj 2021
10/05 19:30
Blerimi tenton të prish takimin e Princit dhe Aristelsës – Përputhen, 10 Maj 2021
10/05 19:30
Mevlani sot i vetmuar në studio: Nuk e prisja kështu fundin – Përputhen, 10 Maj 2021
10/05 19:30
Sondazhi; A doni Mevlani të dali çift apo vetëm? – Përputhen, 10 Maj 2021
10/05 19:30
Sondazhi; E besoni Ledjanën? Ja si përgjigjet publiku – Përputhen, 10 Maj 2021
10/05 19:30
A po fut në sherr Aristela dy shokët e ngushtë? Princi po bën lojë të pisët!- Përputhen, 10 Maj 2021
10/05 19:30
Ka lidhje jashtë? Murati nis të dridhet teksa përgjigjet – Përputhen, 10 Maj 2021
10/05 19:30
Mevlani flet për Ledjanën, çfarë po ndodh mes të dyve? – Përputhen, 10 Maj 2021
10/05 19:30
Blerimi: E pres kokën, po u bë çift Princi me Aristelën – Përputhen, 10 Maj 2021
10/05 19:30
Tensione të forta në studio; E qeshura që acaroi studion – Përputhen, 10 Maj 2021
10/05 19:30
Kriset “çifti” Gilberta-Ilir, Olti tenton të puthë Linditën në buzë – Përputhen +40, 8 Maj 2021
08/05 19:31
Iliri i këndon Lindës në takim – Përputhen +40, 8 Maj 2021
08/05 19:30
Olti tenton të puthë në buzë Linditën, ja si reagon ajo – Përputhen +40, 8 Maj 2021
08/05 19:30
Gilberta çudit me zgjedhjen në takim për javën që vjen – Përputhen +40, 8 Maj 2021
08/05 19:30
Takimi 4 minuta Stela-Sami ndez debate të forta në studio ​- Përputhen +40, 8 Maj 2021
08/05 19:30
Pse Lindita bën pyetje tendencioze ndaj meje? – Përputhen +40, 8 Maj 2021
08/05 19:30
E çuditshme; Muhameti i kërkon vazhdimisht takim, për ti thënë nuk kam ndjenja për ty- Përputhen +40
08/05 19:30