84-vjecari: Nuk e masakrova unë gruan
17/08/2011 12:30

Gjykata e Korcës dha masën e sigurisë 'burg pa afat' për 84-vjecarin Gaqo Dumka, i cili akuzohet per vrasjen dhe masakrimin e 42-vjecares Liljana Arapi.