Pasdite ne TCH, Reforma ne administraten publike, 25 Qershor 2018, Pjesa 4
26/06/2018 15:18
Pasdite ne TCH, Kinema verore, filma te lehte, 22 Qershor 2018, Pjesa 1
23/06/2018 17:50
Pasdite ne TCH, Filmat qe do te shohim kete vere, 22 Qershor 2018, Pjesa 2
23/06/2018 17:49
Pasdite ne TCH, Pirati I zemrave Clirim Denaj, 22 Qershor 2018, Pjesa 3
23/06/2018 17:49
Pasdite ne TCH, Dr. Fladiona Nezha: Dielli e demton rende lekuren, 22 Qershor 2018, Pjesa 4
23/06/2018 17:48
Pasdite ne TCH, Pushime me femijet, mission I pamundur, 21 Qershor 2018, Pjesa 1
22/06/2018 13:51
Pasdite ne TCH, Keshilla per me pushime per stres, 21 Qershor 2018, Pjesa 2
22/06/2018 13:51
Pasdite ne TCH, Mesimet e Dioles, 21 Qershor 2018, Pjesa 3
22/06/2018 13:50
Pasdite ne TCH, Yoga, disiplina qe balancon trupin dhe mendjen, 20 Qershor 2018, Pjesa 1
21/06/2018 12:45
Pasdite ne TCH, Qindra te apasionuar te Yoges mblidhen ne Tirane, 20 Qershor 2018, Pjesa 2
21/06/2018 12:44
Pasdite ne TCH, Vajzat luftetare te boksit, 20 Qershor 2018, Pjesa 3
21/06/2018 12:44
Pasdite ne TCH, Arjola Basho mes filmit dhe teatrit, 20 Qershor 2018, Pjesa 4
21/06/2018 12:44
Pasdite ne TCH, Grupi Aurora, ku jane sot, 19 Qershor 2018, Pjesa 1
20/06/2018 14:50
Pasdite ne TCH, Aurora: Cfare na pengon te bejme kenge te reja, 19 Qershor 2018, Pjesa 2
20/06/2018 14:50
Pasdite ne TCH, Kanceri i mushkerive, cfare duhet te na dergoje tek mjeku, 19 Qershor 2018, Pjesa 3
20/06/2018 14:49
Pasdite në TCH, Si të parandalojmë sëmundjet tumorale, 19 Qershor 2018, Pjesa 4
20/06/2018 14:49
Pasdite ne TCH, Gent Bejko nga Kanadaja per Teatrin Kombetar, 18 Qershor 2018, Pjesa 1
19/06/2018 12:48
Pasdite ne TCH, Tifozet italiane si po e shohin boterorin, 18 Qershor 2018, Pjesa 2
19/06/2018 12:47
Pasdite ne TCH, Si e perjetuan tifozet lenien e Italise jashte boterorit, 18 Qershor 2018, Pjesa 3
19/06/2018 12:46
Pasdite ne TCH, Bursat e Uet, 18 Qershor 2018, Pjesa 4
19/06/2018 12:45
Pasdite ne TCH, Prezantuesit e rinj qe paten nje sezon te mbare televiziv, 15 Qershor 2018, Pjesa 1
16/06/2018 16:48
Pasdite ne TCH, Televizioni, e keqe e domosdoshme per prezantuesit, 15 Qershor 2018, Pjesa 2
16/06/2018 16:47
Pasdite ne TCH, Marko Caka, si u bera actor Hollivudi, 15 Qershor 2018, Pjesa 3
16/06/2018 16:46
Pasdite ne TCH, Si te udhetosh ne destinacione te largeta per 5 – 10 euro, 15 Qershor 2018, Pjesa 4
16/06/2018 16:45
Pasdite ne TCH, Aulona Musta, femijeria ime dhe ajo e vajzes Amara, 14 Qershor 2018, Pjesa 1
15/06/2018 14:08
Pasdite ne TCH, Aulona dhe Bardha Musta, marredhenia jone e ngushte, 14 Qershor 2018, Pjesa 2
15/06/2018 14:07
Pasdite ne TCH, Arrestohet taksisti qe shoqeroi Kostandinen, 14 Qershor 2018, Pjesa 3
15/06/2018 14:07
Pasdite ne TCH, Shoqeria civile per mbrojtjen e te drejtave te femijeve, 14 Qershor 2018, Pjesa 4
15/06/2018 14:07
Pasdite ne TCH, Egla Harxhi, serish ne Tirane, bashke me Luxiferin, 13 Qershor 2018, Pjesa 1
14/06/2018 13:53
Pasdite ne TCH, Ilir Harxhi, mbeshtetja e forte e Egles, 13 Qershor 2018, Pjesa 2
14/06/2018 13:52