Pasdite ne TCH, Gazetaret e kronikës së zezë, 16 Janar 2018, Pjesa 1
17/01/2018 14:19
Pasdite ne TCH, Gazetaret e kronikës së zezë, 16 Janar 2018, Pjesa 2
17/01/2018 14:18
Pasdite ne TCH, Gerta dhe Klejti Mahmutaj, 16 Janar 2018, Pjesa 3
17/01/2018 14:18
Pasdite ne TCH, Gerta dhe Klejti Mahmutaj, 16 Janar 2018, Pjesa 4
17/01/2018 14:17
Pasdite ne TCH, Fotorafët e ngjarjeve historike, 15 Janar 2018, Pjesa 1
16/01/2018 14:43
Pasdite ne TCH, Fotorafët e ngjarjeve historike, 15 Janar 2018, Pjesa 2
16/01/2018 14:42
Pasdite ne TCH, Amos Zaharia dhe Gligiola Haveriku, 15 Janar 2018, Pjesa 3
16/01/2018 14:42
Pasdite ne TCH, Amos Zaharia dhe Gligiola Haveriku, 15 Janar 2018, Pjesa 4
16/01/2018 14:41
Pasdite ne TCH, Të lexosh fatin përmes letrave tarot, 12 Janar 2018, Pjesa 1
13/01/2018 17:21
Pasdite ne TCH, Të lexosh fatin përmes letrave tarot, 12 Janar 2018, Pjesa 2
13/01/2018 17:21
Pasdite ne TCH, Pasioni dhe profesioni tërësisht ndryshe, 12 Janar 2018, Pjesa 3
13/01/2018 17:20
Pasdite ne TCH, Pasioni dhe profesioni tërësisht ndryshe, 12 Janar 2018, Pjesa 4
13/01/2018 17:20
Pasdite ne TCH, Monika Lubonja dhe Tea Pasko, 11 Janar 2018, Pjesa 1
12/01/2018 14:37
Pasdite ne TCH, Monika Lubonja dhe Tea Pasko, 11 Janar 2018, Pjesa 2
12/01/2018 14:36
Pasdite ne TCH, Rrjtet sociale – rreziku për fëmijët, 11 Janar 2018, Pjesa 3
12/01/2018 14:36
Pasdite ne TCH, Rrjtet sociale – rreziku për fëmijët, 11 Janar 2018, Pjesa 4
12/01/2018 14:36
Pasdite ne TCH, Trendi I ri I divorcit, 10 Janar 2018, Pjesa 1
11/01/2018 14:56
Pasdite ne TCH, Trendi I ri I divorcit, 10 Janar 2018, Pjesa 2
11/01/2018 14:55
Pasdite ne TCH, Këpucët e Isida Mollaymerit, 10 Janar 2018, Pjesa 3
11/01/2018 14:55
Pasdite ne TCH, Sëmundjet gjinekologjike, zgjidhja në Spitalin Amerikan, 10 Janar 2018, Pjesa 4
11/01/2018 14:54
Pasdite ne TCH, Udhëtime në dimër, 9 Janar 2018, Pjesa 1
10/01/2018 13:53
Pasdite ne TCH, Udhëtime në dimër, 9 Janar 2018, Pjesa 2
10/01/2018 13:52
Pasdite ne TCH, Bledi Strakosha, 9 Janar 2018, Pjesa 3
10/01/2018 13:52
Pasdite ne TCH, Kompozitori Enver Shengjergji, 9 Janar 2018, Pjesa 4
10/01/2018 13:52
Pasdite ne TCH, Bujar Asqeriu, 8 Janar 2018, Pjesa 1
09/01/2018 14:41
Pasdite ne TCH, Bujar Asqeriu, 8 Janar 2018, Pjesa 2
09/01/2018 14:40
Pasdite ne TCH, Gafat në televizion, 8 Janar 2018, Pjesa 3
09/01/2018 14:40
Pasdite ne TCH, Shorteu Hippo Markets, 8 Janar 2018, Pjesa 4
09/01/2018 14:39
Pasdite ne TCH, Tatuazhet, të shënjuarit në trup, 5 Janar 2018, Pjesa 1
06/01/2018 17:56
Pasdite ne TCH, Tatuazhet, të shënjuarit në trup, 5 Janar 2018, Pjesa 2
06/01/2018 17:55