Hell’s Kitchen Albania – Hell’s Kitchen në Burger King. Kush do ta fitojë sfidën e Whopper?
03/01/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Sokoli dhe Marsela përballen për një vend në finale. Cili do ta arrijë atë?
03/01/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Ledjoni si shef kuzhine nuk i sjell fat skuadrës blu. Ç’ndodhi mes tyre?
03/01/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Shefi i hallit dhe ai i kuzhinës së ferrit bëhen bashkë në HK
03/01/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 11, 27 Dhjetor 2019 – Reality Show
27/12/2019 23:01
Hell’s Kitchen Albania – Ledjoni nuk i mban dot nervat pasi shefi i derdh supën. Çfare bën ai?
27/12/2019 23:00
Hell’s Kitchen Albania – Shef Renato në humor të mirë. Ushqen djemtë me portokalle
27/12/2019 23:00
Hell’s Kitchen Albania – Ledjoni e Marsela sfidohen kokë më kokë për një vend në finale
27/12/2019 23:00
Hell’s Kitchen Albania – Sokoli e Visara pakt me djallin! Ledjoni e Marsela në kurth
27/12/2019 23:00
Hell’s Kitchen Albania – Shef Renato i derdh tiganin me perime Marselës. Si reagon ajo?
27/12/2019 23:00
Hell’s Kitchen Albania – Kristina dhe shefi shëtisin në kuzhinë të kapur dorë për dore
27/12/2019 23:00
Hell’s Kitchen Albania – Skuadra blu nxjerr supën në kohë rekord. Klientët janë shumë të kënaqur
27/12/2019 23:00
Hell’s Kitchen Albania – Shefi dhe Sokoli flasin me njëri-tjetrin për Ledjonin
27/12/2019 23:00
Hell’s Kitchen Albania – Erdhën festat! Disa marrin dhurata e disa këndojnë për to në HK
27/12/2019 23:00
Hell’s Kitchen Albania – Shefi kërkon të lyejë me cokollatë djemtë por Françesko i largohet
27/12/2019 23:00
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 10, 20 Dhjetor 2019 – Reality Show
20/12/2019 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato ndan konkurrentët në çifte. Si u duken atyre partnerët?
20/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Të gjithë mblidhen rreth Selmanit për të dëgjuar historinë e tij të dashurisë
20/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Bie zjarr në Hell’s Kitchen. Shef Renato dyshon tek Rezarti
20/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Salsano porosit pizza pasi shef Renato ia hodhi të gjitha pjatat konkurrentëve
20/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Që në fillim të sfidës së restorantit, punët s’po shkojnë mirë
20/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shefi hap peta byreku e kërcen valle së bashku me skuadrën e kuqe
20/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 9, 13 Dhjetor 2019 – Reality Show
13/12/2019 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Ledjoni, Marsela e shefi bëjnë thashetheme, pa e ditur se ata po i dëgjojnë
13/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Rezarti imiton shef Renaton. Si reagon ai?
13/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Sokoli debaton me Meridianin dhe Ledjonin. Ai u hedh atyre sallatën
13/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Çdo herë që kontrollon filetimin e Ledjonit e Marselës shefi gjen hala
13/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Rezarti mahnit shefin me pjatën e tij, duke i dhuruar fitoren skuadrës së kuqe
13/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Kristina manipulon Selmanin për të blerë produkte me buxhetin e djemve,për vajzat
13/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renatos nuk i pëlqen dekori i pjatës së Meridianit. Ç’bën ai me të?
13/12/2019 23:15