“Top Talent II”, audicionet e ditës së dytë
16/03/2019 14:28
Top Talent 3 – 14 Shkurt 2020 – Faza e parë – Pjesa 1
14/02 23:18
Top Talent 3 – 14 Shkurt 2020 – Faza e parë – Pjesa 2
14/02 23:17
Top Talent 3 – 14 Shkurt 2020 – Faza e parë – Pjesa 3
14/02 23:16
Top Talent 3 – 14 Shkurt 2020 – Faza e parë – Pjesa 4
14/02 23:15
Violinistja Kristel në skenën e Top Talent me kryeveprën e Vivaldit
14/02 23:00
Anisa Plaku, zëri i të gjithë adoleshentëve shqiptarë
14/02 23:00
Djali i vogël që këndon këngët e muzikës popullore shqiptare
14/02 23:00
Zëri i fuqishëm i Sergitës rrëmben duartrokitjet e publikut dhe vëmendjen e jurisë
14/02 23:00
Nuk bindi jurinë me Rihannën dhe kaloi fazën me acapella-n e “Xhamadani vija vija”
14/02 23:00
Cila është vajza nga Roskoveci që bëri për vete Hervin Çulin në aktrim?
14/02 23:00
Erilda i vërteton jurisë se nuk di vetëm të moderojë, por ka dhe njohuri mbi sportin
14/02 23:00
Virtuozi nga Vlora magjeps jurinë me një kolazh nga muzika klasike
14/02 23:00
“Tërmet” në Top Talent 3 nga grupi i vajzave nga Durrësi
14/02 23:00
Pas 5 vitesh eksperiencë në radio, Ana kalon me sukses provën përballë kamerave
14/02 23:00
Balerina e talentuar Gisirda Demiri në një performancë kontemporane
14/02 23:00
Emisioni “Shpresë” nga konkurrentja Griselda Lika nuk arriti të marrë jeshilet e juries
14/02 23:00
Konkurrentja vë në siklet Olti Currin me pyetjen për prezantueset televizive
14/02 23:00
Shotat e Alba Folk, emocionojnë jurinë me vallet shqiptare
14/02 23:00
Vajzat që luajnë me zjarrin, ndezin skenën e Top Talent 3
14/02 23:00
Marjana Papa sfidon veten dhe rrëmben votat e jurisë
14/02 23:00