Top Story, 8 Nentor 2017, Pjesa 3
09/11/2017 13:24

Tema: Himara dhe negociatat e Kretes. Takimi i Ministrave te jashtem, Bushati dhe Kotzias. Marredheniet Shqiperi-Greqi. Ligji i luftes. Marreveshja e detit me Greqine. Marreveshja e varrezave me Greqine. Çeshtja e Himares. Plani urbanistik i Himares. Te ftuar: Pellumb Xhufi, Tomor Alizoti, Stavri Marko, Skender Minxhozi Lidhje LIVE Athine: Artur Bibe