Të bujtësh tek Petrelasit – Fshatrat e Shqipërisë, 19 Tetor 2019, Pjesa 1
21/10/2019 17:44

Historia e Kalasë së Petrelës dhe traditat e mikëpritjes së kësaj zone. Si ndihesh kur viziton kalanë (dhuratën e Skënderbeut për Mamicën) dhe shtrohesh në një tryezë me vendalinjtë?

Një Itali e vogël në tokën tonë – Fshatrat e Shqipërisë
11/07 18:00
Spiten i Lezhës dhe Kisha e Prullit, vendi që duhet të shkojmë – Fshatrat e Shqipërisë
04/07 18:25
Fshati ku hapet çdo portë, Arrëza e Devollit – Fshatrat e Shqipërisë
27/06 18:00
Dukati, fshati që dhe princat do e kishin zili – Fshatrat e Shqipërisë
20/06 17:27
LESKOVIKU I KOLONJËS, vatra e mbushur me histori të lëna pas – Fshatrat e Shqipërisë
13/06 18:00
Fshati në Zadrimë, i ngritur mes besimit dhe agroturizmit: TROSHAN – Fshatrat e Shqipërisë
06/06 18:00
Lura, mrekullia që duhet shpëtuar – Fshatrat e Shqipërisë
30/05 16:51
Fshati që jeton vetëm nga peshkimi, ZOGAJ në Shkodër -Fshatrat e Shqipërisë
23/05 17:13
Fshatrat e LABINOTIT, ku qytetërimet mbulojnë njëri tjetrin – Fshatrat e Shqipërisë
16/05 18:00
Histori përballë detit ” NË QEPARO” – Fshatrat e Shqipërisë
09/05 18:00
Këtë të shtunë “Fshati i malit dhe detit, QEPARO” – Fshatrat e Shqipërisë/ Promo
07/05 19:21
Fshati që mbetet mister në Gramsh, GRABOVA – Fshatrat e Shqipërisë
02/05 18:01
Ndroqi, fshati shekullor dhe kalaja që po harrojmë – Fshatrat e Shqipërisë
25/04 19:30
Divjakë/ Karavasta, një parajsë në kohë pandemie – Fshatrat e Shqipërisë
18/04 18:01
“Divjaka në sfidë me Covid-19”, kthen nesër në Top Channel “Fshatrat e Shqipërisë”
17/04 19:50
Fshati ku jetonin mbretërit, Mokra e Pogradecit – Fshatrat e Shqipërisë
07/03 18:01
Historia e një fshati trimërie dhe bese, Zogjaj i Bulqizës – Fshatrat e Shqipërisë
29/02 18:00
Fshati “Asim Zeneli”, thesari i Gjirokastrës – Fshatrat e Shqipërisë
22/02 18:00
Fshati që nuk është braktisur kurrë, Rabdisht i Peshkopisë – Fshatrat e Shqipërisë
15/02 18:00
Sinica, fshati që ka mall për njerëzit – Fshatrat e Shqipërisë
08/02 18:01