Perla e fshehur e Elbasanit – Fshatrat e Shqipërisë
26/10/2019 21:00

Janë shumë pak kilometra rrugë, sapo hyn në qendër të qytetit të Elbasanit për të shijuar një bukuri të virgjër natyrore. Ilnisa Agolli, na prezanton me fshatin që ndrin buzë liqeneve. Fshati Funar. Një pasuri e pazakontë e Bashkisë Elbasan, me resurse natyrore të jashtëzakonshme. Me njerëz mikëpritës, që nuk ngurojnë të hapin dyert e shtëpisë duke të rrëfyer vendin, punën e përditshme dhe zhvillimin e agrokulturës në atë terren kodrinor-malor. Një zbulim tjetër është edhe eksplorimi në shpellën më të famshme aty. Shpellën e Mbytjes. Cila është historia e saj dhe përse Funari duhet vizituar patjetër?

Shmili lashtë, katundi më i madh i malësive të Elbasanit – Fshatrat e Shqipërisë
25/07 18:00
Fshatrat e agrumeve ku punon e gjithë Shqipëria, Mursi dhe Xarrë – Fshatrat e Shqipërisë
18/07 18:00
Një Itali e vogël në tokën tonë – Fshatrat e Shqipërisë
11/07 18:00
Spiten i Lezhës dhe Kisha e Prullit, vendi që duhet të shkojmë – Fshatrat e Shqipërisë
04/07 18:25
Fshati ku hapet çdo portë, Arrëza e Devollit – Fshatrat e Shqipërisë
27/06 18:00
Dukati, fshati që dhe princat do e kishin zili – Fshatrat e Shqipërisë
20/06 17:27
LESKOVIKU I KOLONJËS, vatra e mbushur me histori të lëna pas – Fshatrat e Shqipërisë
13/06 18:00
Fshati në Zadrimë, i ngritur mes besimit dhe agroturizmit: TROSHAN – Fshatrat e Shqipërisë
06/06 18:00
Lura, mrekullia që duhet shpëtuar – Fshatrat e Shqipërisë
30/05 16:51
Fshati që jeton vetëm nga peshkimi, ZOGAJ në Shkodër -Fshatrat e Shqipërisë
23/05 17:13
Fshatrat e LABINOTIT, ku qytetërimet mbulojnë njëri tjetrin – Fshatrat e Shqipërisë
16/05 18:00
Histori përballë detit ” NË QEPARO” – Fshatrat e Shqipërisë
09/05 18:00
Këtë të shtunë “Fshati i malit dhe detit, QEPARO” – Fshatrat e Shqipërisë/ Promo
07/05 19:21
Fshati që mbetet mister në Gramsh, GRABOVA – Fshatrat e Shqipërisë
02/05 18:01
Ndroqi, fshati shekullor dhe kalaja që po harrojmë – Fshatrat e Shqipërisë
25/04 19:30
Divjakë/ Karavasta, një parajsë në kohë pandemie – Fshatrat e Shqipërisë
18/04 18:01
“Divjaka në sfidë me Covid-19”, kthen nesër në Top Channel “Fshatrat e Shqipërisë”
17/04 19:50
Fshati ku jetonin mbretërit, Mokra e Pogradecit – Fshatrat e Shqipërisë
07/03 18:01
Historia e një fshati trimërie dhe bese, Zogjaj i Bulqizës – Fshatrat e Shqipërisë
29/02 18:00
Fshati “Asim Zeneli”, thesari i Gjirokastrës – Fshatrat e Shqipërisë
22/02 18:00