Me shall të kuq, valle dhe këngë për Enverin- Ja si protestohet në Korçë
30/06/2019 09:47

Në Korçë, mbështetësit e opozitës kanë zgjedhur një formë ndryshe për të protestuar kundër zhvillimit të zgjedhjeve këtë të diel.