Kufijtë, pro dhe kundër; Nesho: Kosova kthehet në vitin ’99. Starova: OK, nëse ka mirëkuptim
10/08/2018 21:00

Në Tiranë diplomatët janë pro dhe kundër ndryshimit të kufijve mes Kosovës dhe Serbisë.