Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 7, 22 Nëntor 2019 – Reality Show
25/11/2019 10:08

“Hell’s Kitchen Albania 2” është formati i cilësuar si një ndër më të suksesshmit në zhanërin “reality show”, në të gjithë botën. Një program që ndërthur pasionin dhe talentin për të gatuar, garën, tensionin, debatin, adernalinën e spektaklin. Gjithçka ndodh në kuzhinën e ferrit.