Ftesë në 5, Robert Berisha flet për Norën & “dashnoren” e tij të fundvitit, 9 Dhjetor 2019, Pjesa 3
10/12/2019 11:27

Tema: Robert Berisha në ditët e fundit të 2019... Nga thashethemet e jetës private që nuk i ndahen tek muzika dhe e vërteta e sëmundjes së tij për të cilën u përfol përpara disa ditësh. Te ftuar: Robert Berisha