Fiks Fare/ Monitorime/ 500 mijë gramshiotë punojnë në Mongoli
24/02/2020 20:48

Kryemadhi thotë se 500 mijë djem gramshiot punojnë në Mongoli, ndërkohë që gjithë rrethi nuk i ka kaq banorë.

Fiks Fare, 7 prilli sot. Ta kujtojmë apo ta harrojmë? 7 Prill 2020, Pjesa 1
07/04 21:38
Fiks Fare, Kavajë/ I bllokojnë patentën dhe lejen e qarkullimit, Fiksi zgjidh problemin, 7 Prill 2020, Pjesa 2
07/04 21:06
Fiks Fare, Fevziu: Shëndeti i Xhonson është përkeqësuar padashje, 7 Prill 2020, Pjesa 3
07/04 21:06
Fiks Fare/ 7 Prill/ Cilët janë heronj sot, Mujo Ulqinaku apo 30 mjekët që shkuan në Itali?
07/04 20:41
Fiks Fare/ U harruan nga shteti, Fiks Fare dhe disa juristë ndihmojnë familjet në nevojë
07/04 20:40
Fiks Fare/ Kavajë/ I bllokojnë patentën dhe lejen e qarkullimit, Fiksi zgjidh problemin
07/04 20:40
Fiks Fare/ Monitorime/ Fevziu: Shëndeti i Xhonson është përkeqësuar padashje
07/04 20:39
Fiks Fare, Covid 19 i ndau, Fiksi bashkon familjen, 6 Prill 2020, Pjesa 1
06/04 21:09
Fiks Fare, Doktoresha & burri i saj polic nuk u karantinuan pas udhëtimit, 6 Prill 2020, Pjesa 2
06/04 21:09
Fiks Fare, Doktoresh Monika nuk ka frikë nga korona, se i pret thonjtë, 6 Prill 2020, Pjesa 3
06/04 21:08
Fiks Fare/ Librazhdi asnjë rast me Covid 19, kandari prej guri mbron banorët
06/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Doktoresh Monika nuk ka frikë nga korona, se i pret thonjtë
06/04 20:30
Fiks Fare/ Covid 19 i ndau, Fiksi bashkon fëmijët me familjen
06/04 20:30
Fiks Fare/ Doktoresha dhe burri i saj polic nuk u karantinuan pas historisë së udhëtimit
06/04 20:30
Fiks Fare, Karantina/ Sa u është rritur dashuria shqiptarëve? 3 Prill 2020, Pjesa 1
03/04 21:02
Fiks Fare, Shkolla private kërkon pagesë për periudhën që s’është bërë mësim, 3 Prill 2020, Pjesa 2
03/04 21:01
Fiks Fare, Presidenti Meta e mban me dorë, 3 Prill 2020, Pjesa 3
03/04 21:00
Fiks Fare/ Shkolla: “Paguani transportin dhe ushqimin për ditët që fëmijët s’kanë ardhur në shkollë”
03/04 20:30
Fiks Fare/ Policia nuk u jep autorizim, fëmijët 5 dhe 9 vjeç mbeten tek gjyshja larg prindërve
03/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Presidenti Meta e mban me dorë
03/04 20:30