Fiks Fare/ Fermerët ‘maratonomakë’ për të fituar subvencione
25/02/2020 20:25

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, A do ja hajë Kryemadhi veshin Ramës veshin? 27 Maj 2020, Pjesa 1
27/05 21:02
Fiks Fare, I vdekur prej dy vitesh, por në gjendjen civile figuron i gjallë, 27 Maj 2020, Pjesa 2
27/05 21:01
Fiks Fare, Ngjela: Noc Rroku nuk e rikthen vetingun! 27 Maj 2020, Pjesa 3
27/05 21:00
Fiks Fare/ Cërrik/ Nëna me 3 fëmijët jetojnë poshtë strehës me llamarina
27/05 20:30
Fiks Fare/ A do ja hajë Kryemadhi veshin Ramës veshin?
27/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ngjela: Noc Rroku nuk e rikthen vetingun!
27/05 20:30
Fiks Fare/ I vdekur prej dy vitesh, por në gjendjen civile figuron i gjallë
27/05 20:30
Fiks Fare, Me 20 burra Meta shpërndanë parlamentin! 26 Maj 2020, Pjesa 1
26/05 21:02
Fiks Fare, Tjetërsimi pronave, dëshmitari blihet me lekë, 26 Maj 2020, Pjesa 2
26/05 21:01
Fiks Fare, Andi Bushati tregon si bëhet mullari, 26 Maj 2020, Pjesa 3
26/05 21:00
Fiks Fare/ Me 20 burra Meta shpërndanë parlamentin!
26/05 20:30
Fiks Fare/ Si fitohen pronat? 20 mijë lekë dëshmitarit dhe eksperti bën matjet e tokës nga… zyra!
26/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Andi Bushati tregon si bëhet mullari
26/05 20:30
Fiks Fare, Kushtetuta e vendit si prostitutë Amsterdami, 25 Maj 2020, Pjesa 1
25/05 21:02
Fiks Fare, Polici shkaktoi aksident të frikshëm ,zvarriten hetimet , 25 Maj 2020, Pjesa 2
25/05 21:01
Fiks Fare, Erion Kristo e njeh Covidin si surrat, 25 Maj 2020, Pjesa 3
25/05 21:00
Fiks Fare/ Kushtetuta e vendit si prostitutë Amsterdami
25/05 20:29
Fiks Fare/ Aksidenti i frikshëm në ish-Bllok u shkaktua nga një polic, zvarriten hetimet
25/05 20:29
Fiks Fare/ Monitorime/ Erion Kristo e njeh Covidin si surrat
25/05 20:29
Fiks Fare, Kalin ia zë korenti, ndërhyn Fiksi i blejnë një të ri, 22 Maj 2020, Pjesa 1
22/05 21:02