DIASPORA- Anaida Deti, stomatologia shqiptare që nisi një jetë të re në Kanada
02/03/2019 20:30

Në episodin e radhës të “Diaspora”, ishte historia e Anaida Detit, e cila ka 22 vite në emigrim dhe nuk është kthyer në Shqipëri, që prej ditës që iku bashkë me familjen e saj.