Bojkot, djegie mandatesh, protesta/ Beteja e opozitës
30/06/2019 08:30

Opozita e kishte bojkotuar disa herë herë Kuvendin, por duke dalë dhe u kthyer sërish, deri më 16 shkurt. Por, zhvillimi që e nxori jashtë Parlamentit ishte seanca e betimit të ministrave të rinj, ku mazhoranca nuk lejoi debat për riformatimin e kabinetit “Rama 2”.