Top Story/ “Pranvera e Studentëve”, të mërkurën, në Top Channel
17/12/2018 20:10
“Historia e Lazaratit” – Punonjësit e hashashit zbulojnë bosët e vërtetë të drogës – Top Story
13/12/2018 12:03
“Dritëhijet e Fatmir Xhafaj”, – Një investigim i plotë i Top Story mbi të kaluarën e tij të errët
06/12/2018 14:05
Fatmir Xhafaj sonte në “sitën” e “Top Story” në Top Channel
05/12/2018 14:26
“Të zhdukurit nga droga e Vlorës”, – Vrasje me çekiç dhe ekzekutime në mes të detit – Top Story
29/11/2018 11:47
“Të zhdukurit nga droga e Vlorës”, të mërkurën në “Top Story”
26/11/2018 18:31
Top Story- “Ndotja e teksteve” – Gabime, përmbajtje banale dhe përkthime skandaloze të librave shkollorë
22/11/2018 12:46
Ndotja e teksteve, sonte ora 21:00 në Top Story
21/11/2018 11:17
Ndotja e teksteve , Top Story, të mërkurën, ora 21:00 në Top Channel
19/11/2018 10:49
“Gjyqtarët e Zinj” – Lidhja me krimin, korrupsionin, kumarin dhe imoralitetin – Top Story
15/11/2018 11:12
“Gjyqtarët e zinj”, sonte, ora 21:00, në Top Story
14/11/2018 11:53
“Gjyqtarët e zinj” – Të mërkurën në Top Story
13/11/2018 19:00
“Shqipëria mes plehrave” – Ja cilat zona përbëjnë rrezik për jetën e qytetarëve – Top Story
08/11/2018 15:53
Top Story, Shqipëria mes plehrave, të mërkurën, ora 21:00
06/11/2018 14:48
Top Story – “Shqipëria mes plehrave”, të mërkurën, ora 21:00
05/11/2018 22:17
“Bandat e Shkodrës” – Mbi 20 viktima nga përplasja mes fiseve Bajri dhe Lici – Top Story
01/11/2018 13:11
Top Story – Bandat e Shkodrës, të mërkurën ora 21:00, në Top Channel
29/10/2018 14:18
“Lufta për Ujmanin” – Liqeni që mund të ndez konfliktin e ri mes Kosovës dhe Serbisë – Top Story
25/10/2018 11:40
Lufta për Ujmanin në Top Story, të mërkurën ora 21:00 ,në Top Channel
22/10/2018 13:57
“Kumari, Game-Over” – Politika dhe krimi që kontrollojnë industrinë e Lojërave të fatit – Top Story
18/10/2018 12:35
Top Story të mërkurën: Kumari Game Over
16/10/2018 18:48
Top Story – Vrasja e Valbonës – 10 Tetor 2018 – Top Channel Albania
11/10/2018 22:28
“Masakra nën dallgë” – Pamje ekskluzive të metodave që përdoren në peshkimin e paligjshëm – Top Story
11/10/2018 10:21
Top Story – Masakra nën dallgë
08/10/2018 14:58
“Donald Lu, një Amerikan i shqetësuar” – Disfatat e Ambasadorit dhe bilanci i tij 3-vjeçar në Shqipëri – Top Story
04/10/2018 12:13
Donald Lu, një amerikan i shqetësuar, Top Story, të mërkurën, ora 21:00.
02/10/2018 13:32
“Mashtrimet Politike” – Ja si na kanë mashtruar politikanët shqiptarë – Top Story
27/09/2018 11:31
“Mashtrimet Politike” – Top Story – Promo – E mërkurë, ora 21:00
24/09/2018 18:25
“Vrasja e Valbonës” – Një investigim i Top Story për ndërtimin e HEC-eve
19/09/2018 22:25
Vrasja e Valbonës – Premierë Top Story, të mërkurën ora 21:00, në Top Channel
18/09/2018 13:51