Alvisa: Antonia ka ardhur me plan për të më sulmuar mua – Përputhen, 20 Tetor 2021
20/10/2021 19:30
Ma ka shpifur pak, me kë e ka Bruno? – Përputhen, 20 Tetor 2021
20/10/2021 19:30
Nga të qeshurat papritur nis debati midis Toles dhe Mikelës – Përputhen PRAPASKENA
20/10/2021 11:00
Mikela, Bruno dhe Tola bëjnë thashetheme rreth zgjedhjeve të tyre – Përputhen PRAPASKENA
20/10/2021 11:00
Tola i nxjerr sekretin Mikelës duke qeshur, Bruno i thotë që është shumë fallco-Përputhen PRAPASKENA
20/10/2021 11:00
Ada dhe Mikela, shoqe dhe rivale, ironizojnë njëra-tjetrën- Përputhen PRAPASKENA
20/10/2021 11:00
Ada ndërpret bisedat e treshes, a më pëlqen ti mua – Përputhen PRAPASKENA
20/10/2021 11:00
Mikela dhe Antonia dhurojnë performancë dhe humor në dhomat e zhveshjes – Përputhen PRAPASKENA
20/10/2021 11:00
Braktisje në takim, Ritvana rikthehet dhe ngatërron vajzat me zgjedhjen që bëri – Përputhen
19/10/2021 19:40
Ritvana rikthehet në program, ja çfarë i ktheu mendjen – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
A donte publiku, që Ritvana të kthehej në program? – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
Ritana: Hirushja në takim ishte Artani jo unë – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
Çfarë i tha e ëma Ritvanës për çështjen me Argjendin – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
A ju mori Ritvana vajzave Brunon, reagimi tyre tregon kërcënim – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
Ritvna braktis takimin, çfarë ndodhi – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
Përse studio shpërtheu në të qeshura – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
S’do ti hidhnin sytë as gjyma e djemve jashtë Tola, thuaj jam me fat që jam aty – Përputhen
19/10/2021 19:30
Ritvana i përgjigjet pyetjeve të publikut – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
Je mendje madhe dhe spec-djegës, ja si i përgjigjet Ritvana? – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
A do vish nga shtëpia ime, pyetja pa vend që acaroi studion – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
Ritvana zgjedh Brunon në takim 4 minuta – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
Ja cili është djali më i sinqertë në Pë’Puthen për Ritvanë – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
Përse Argjendi ndjehet i zhgënjyer dhe i hidhet në sulm Ritvanës – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
Artani e ka merakun si i duket hunda në kamera dhe make up – Përputhen, 19 Tetor 2021
19/10/2021 19:30
Tola i ulet në prehër Melikut, Bashkimi i revoltuar “Ne jemi opsion” – Përputhen PRAPASKENA
19/10/2021 11:00
Djemtë i kërkojnë llogari Mikelës për sjelljen e saj të paqëndrueshme – Përputhen PRAPASKENA
19/10/2021 11:00
Mikela incident me thoin, Bruno i qëndron afër por thumbon për Bashkimin – Përputhen PRAPASKENA
19/10/2021 11:00
Djemtë në sulm për Antonian, se lënë të marr frymë në prapskenë – Përputhen PRAPASKENA
19/10/2021 11:00
Niku si pasha ne mes të vajzave, Mikela i bën masazh – Përputhen PRAPASKENA
19/10/2021 11:00
Përgatitjet Bashkimi gjysëm lakuriq, Bruno duke bërë pudër – Përputhen PRAPASKENA
19/10/2021 11:00