Kandidati/ Eduart Ndocaj kandidon në qarkun e Lezhës për ADR
22/04/2021 00:01
Deputeti duhet të jetë zëri dhe të mbrojë interesat e qytetarëve
22/04/2021 00:00
Jam rritur në një familje të varfër dhe të persekutuar nga regjimi komunist
22/04/2021 00:00
Pasioni për pikturën ka lindur që fëmijë. Ramës dhe Metës i dhurova pikturë të Alcapones
22/04/2021 00:00
Kandidati/ Xhelal Mziu kandidon në qarkun e Dibrës për Partinë Demokratike
21/04/2021 00:01
Papunësia, mungesa e infrastrukturës janë problematikat kryesore në qarkun e Dibrës
21/04/2021 00:00
Dua të kthej shpresën tek çdo Dibran, sidomos brezin tek brezi i ri
21/04/2021 00:00
Kandidati/ Valbona Sakollari kandidon në qarkun e Durrësit për Partinë Bindja Demokratike
17/04/2021 00:01
Mos veprimi vret iniciativën e lirë/ Bindja Demokratike është me lista të hapura
17/04/2021 00:00
Përfshirjen në politikë e shikoj si detyrë qytetare
17/04/2021 00:00
Valbona Sakollari fëmijëria, shkollimi dhe largimi në Itali
17/04/2021 00:00
Kandidati/ Etjen Xhafaj kandidon në qarkun e Tiranës për Partinë Socialiste
16/04/2021 23:16
Në Kavajë dhe Rrogozhinë komuniteti e ka përqafuar mesazhin e punës, zhvillimit dhe ecjes përprara
16/04/2021 23:15
Etjen Xhafaj fëmijëria, dhe largimi për studime jashtë vendit
16/04/2021 23:15
Zgjodha të kthehem në Shqipëri për të dhënë kontribut për vendin tim
16/04/2021 23:15
Kandidati/ Korab Lita kandidon në qarkun e Tiranës për Partinë Demokratike
16/04/2021 00:01
Korab Lita, lidhja e tij me Kamzën dhe karriera politike
16/04/2021 00:00
Për mua vota e qytetarëve është më e rëndësishme se çdokush tjetër
16/04/2021 00:00
Korab Lita në vendlindjen e tij në Kalanë e Dodës
16/04/2021 00:00
Kandidati/ Fabio Martini kandidon në qarkun e Shkodrës për Partinë Socialdemokrate
15/04/2021 00:01
Karriera ime në Amerikë është në disa kompani të mëdha
15/04/2021 00:00
Sa herë që vij në Shkodër ndihem në shtëpinë time
15/04/2021 00:00
Për mua është Shkodra e para dhe më pas politika
15/04/2021 00:00
Ndrec Llusku kandidon në qarkun e Tiranës për Partinë Social Demokrate
14/04/2021 00:00
Karriera dhe kualifikimet gjatë viteve si pilot
14/04/2021 00:00
Ndrec Llusku në njësinë 14 Tiranë në zyrën elektorale të partisë
14/04/2021 00:00
Motoja ime : Mirëqënje dhe zhvillim për komunitetin
14/04/2021 00:00
Kandidati/ Vullnet Sinaj kandidon në Qarkun e Vlorës për Partinë Socialiste
10/04/2021 00:01
Gjatë gjithë mandatit tim si deputet kam qenë prezent në çdo fshat
10/04/2021 00:00
Politikës i duhen njerëz që kanë mentalitet të ekonomisë së tregut
10/04/2021 00:00