Zebervoki, kam shumë ndjekës sepse di të imitoj – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
22/05/2020 17:00

Çdo ditë në një transmetim live do të vinë ngjarje të aktualitet, fenomene histori njerëzore, por edhe ngjarje të bujshme, ku program do të thellohet në to për të sjellë ekskluzive protagonistët e tyre. Lidhje direkte nga e gjithë Shqipëria. Dinamika e jetës shqiptare do të jetë çdo ditë në ekranin e Top Channel. Autore: Olsa Muhameti Prezantues: Erjona Rusi & Flori Gjini

Armand Peza, njerëzve po ju mohohet korja e bukës – Shqipëria Live, 25 Maj 2020
25/05 17:34
Nuk bindem, në fundjavë do shkoj në plazh dhe tek liqeni – Shqipëria Live, 25 Maj 2020
25/05 17:27
Çudit Ismet Drishti, xhiro me gomar në Tiranë – Shqipëria Live, 25 Maj 2020
25/05 17:12
Mjeku hedh bombën, Tirana nuk është zonë e kuqe, po abuzohet – Shqipëria Live, 25 Maj 2020
25/05 17:11
“Edi Rama na cave …. “Ismet Drishti shpërthen – Shqipëria Live, 25 Maj 2020
25/05 16:29
Arlinda Dudaj, u revoltova aq shumë sa mund ta godisja policin – Shqipëria Live, 25 Maj 2020
25/05 15:24
Regjisori refuzoi të ngrihej nga lokali, përplaset në policinë – Shqipëria Live, 25 Maj 2020
25/05 15:22
Fshati “Fantazmë” në Pogradec – Shqipëria Live, 25 Maj 2020
25/05 15:03
Ardi Daullxhiu edhe pse i famshëm shes fara, më shajnë shumë në instagram-Shqipëria Live, 22Maj 2020
22/05 17:27
Kiçja e instagramit jam e para në Shqipëri, jam shembulli – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
22/05 17:23
Kiçja dhe më ndjekin në instagram dhe më thonë e çmendur – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
22/05 17:23
Kiça puthje në buzë dhe zhveshje me Krinë në Instagram – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
22/05 17:23
Ujku i Shijakut fton në pyll Kiçen – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
22/05 17:01
Zebervoki, kam shumë ndjekës sepse di të imitoj – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
22/05 17:00
Ardi Daullxhiu, jap jetën për Arjan Çanin – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
22/05 16:56
Medikamente me marjuanë, për dhimbjet mestruale – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
22/05 16:55
Kiçja dhe personazhet e tjerë që po thyejnë rrjetin – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
22/05 16:29
Jam i dërrmuar, më vranë djalin 2 vjeç – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
22/05 16:02
Fundjava erdhi, bëni sa më shumë masazhe – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
22/05 15:48
Brenda dyqanit që shet hashash – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
22/05 15:37