Zbulo kë zgjedh Ana në takim për javën që vjen – Për’Puthen
23/01/2022 11:59

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Ngjarje të patransmetuara, rrëfime të Antonetës dhe Argjendit – Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:31
Ky është një moment i patransmetuar nga Përputhen, për çfarë bëhet fjalë? – Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:30
Përputhen në kulmin e pandemisë, Antoneta, tregon takimet në studio të ndara- Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:30
Argjendi rikthehet, por inati me Ritvanën nuk i ka shkuar… – Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:30
Antoneta, konkurrentja e parë, që shkeli në Përputhen – Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:30
Antoneta dhe Fationi diskutime: Përputhen 1 apo 2? – Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:30
Argjendi: U hakmora ndaj Ritvanës, thash të vërtetën, ajo ka qenë në shtëpinë time – Përputhen
24/05 19:30
Ja moment i parë i sikletshëm në historinë e Përputhen – Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:30
Fatjon kuqari rikthehet, dhe nuk kursen kunjat – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:31
Fationi: Eksperienca në Përputhen më ndryshoi jetën – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Fationi: Për mua Mevlani është dështim i madh… – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Arjani thumbon Fationin: Vajzat që pëlqeje, flinin me të tjerë – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Fationi kapet me Bledin… – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Fationi dhe Ana Kauri një çift i munguar? – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Fationi dhe Ana Kauri i rikthehen njëri -tjetrit në një përballje nostalgjie- Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Ja reagimi Fationit kur sheh veten dikur në Përputhen – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Murati në një njohje jashtë programi, “Ndjej flutra në zemër” – Përputhen PRAPASKENA
21/05 10:15
Andi Artani nxjerr të fshehtat e lidhjes me Jasminën – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:31
Murati dhe Meliku dy turq në Për’Puthen – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:30
Andi nuk rresht për Jasminën: Nuk dinte të komunikonte – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:30