Wake Up/ Zgjimi me Ray Charles, mbretin e muzikës soul!
23/09/2022 09:32

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare. Prezantues: Blendi Salaj Enxhi Nasufi Neada Muçaj Autor: Blendi Salaj Gazetarë: Edlira Sulejmani, Vilma Kërçiku

Blendi Fevziu pjesë e politikës? Niveli i politikanëve ka rënë…/ Wake Up
05/12 12:30
Blendi Fevziu zbulon pse mban dy ora në duar…/ Wake Up
05/12 12:27
Shqipëria është vend maskilist, vajzës së madhe i kam thënë të jetojë larg Shqipërisë/ Wake Up
05/12 12:25
Me vajzën e vogël kaloj më shumë kohë, është kurioze për të shëtitur/ Wake Up
05/12 12:19
Blendi Fevziu: E ndalova vajzën të blejë një bluzë firmato/ Wake Up
05/12 12:18
Blendi Fevziu kujton kohën kur merrte bukë me vete…/ Wake Up
05/12 12:15
Shqipëria duhet t’i hapë rrugën të rinjve/ Wake Up
05/12 12:14
Fevziu: Guida më e mirë e çdo shteti është taksisti, ai di çdo thashethem…/ Wake Up
05/12 11:48
Blendi Fevziu tregon incidentin që i ndodhi në udhëtim…/ Wake Up
05/12 11:47
Pedagogu: Alarmante, mungojnë laboratorët për kontrollin e ushqimeve/ Wake Up
05/12 11:30
Pedagogu: Institucioni që kontrollon ushqimin, drejtohet nga të pashkolluar/ Wake Up
05/12 11:29
Pedagogu Vuksani: Zgjidhja për të shpëtuar auditorët nga braktisja/ Wake Up
05/12 11:20
Pedagogu, Vuksani: Po mbyllen degë në universitete, rrezikohet ekonomia/ Wake Up
05/12 11:18
Gazetarja Gongo: 17 mijë nxënës më pak në banka gjatë 2022/ Wake Up
05/12 11:10
Blendi Fevziu: Do pleqëroj në këtë vend…/ Wake Up
05/12 10:51
Si është marrëdhënia e shqiptarëve me thashethemet?/ Wake Up
05/12 10:22
Në Shqipëri 21 mijë nxënës në klasa kolektive/ Wake Up
05/12 10:04
Koka e Mbretit Charles, tepër e madhe për kurorën 105 karatshe/ Wake Up
05/12 10:03
Covid-19 ka plakur trurin e adoleshentëve/ Wake Up
05/12 10:03
Irani do të heqë hixhabin, shpërndan Policinë e Moralit/ Wake Up
05/12 10:01