Wake Up/ Roma – Feyenoord, Edi Reja: Ngjarje historike europiane, nder për Shqipërinë
25/05/2022 11:08

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare.

Wake Up/ Balina Bodinaku shpreson ende te Iliri dhe Sabiani. “Ishalla s’janë zënë”
01/07 11:42
Wake Up/ Balina Bodinaku: Sjellja e artistëve, s’më ka befasuar. Izolimi është i vështirë
01/07 11:39
Wake Up/ Studiuesi: Në Leskovik gjenden llixha speciale, përdoreshin nga aristokratët e Janinës
01/07 11:37
Wake Up/ Balina Bodinaku: Unë brenda shtëpisë së Big Brother? Ja meraku që kam…
01/07 11:36
Wake Up/ Studiuesi:Në Leskovik gjenden 70 specie të veçanta fluturash,britanikët i duan
01/07 11:33
Wake Up/ Balina Bodinaku: Personazhet e shtëpisë Big Brother? Ja kush nuk ndryshoi kur doli
01/07 11:32
Wake Up/ Balina Bodinaku: Big Brother Vip ka qenë për mua si doza e parë e vaksinës
01/07 11:29
Wake Up/ Auron Tare: Leskoviku magnet si atraksion kulturor, ka traditë verën e muzikën
01/07 11:28
Wake Up/ “Big Brother” fenomen, publikut j’u desh kohë të mbushin vakumin pas mbarimit
01/07 11:25
Wake Up/ Studiuesi: Muzika e Leksovikut autentike, trashëgimi për zhvillim ekonomik
01/07 11:25
Wake Up/ Auron Tare: Mbrëmje mbi muzikën e Epirit dhe prezantim të pllakave të gramafonit
01/07 11:18
Wake Up/ E pranon Balina Bodinaku: Nuk kam bërë miq në Big Brother por takohem me….
01/07 11:17
Wake Up/ Gazetari: Në Athinë ka lagje të rrezikshme e me kriminalitet, banorët të armatosur
01/07 11:14
Wake Up/ Dhuna në familje, Greqia ka ligje të rrepta. Raportimet nga shkolla, puna e komshinjtë
01/07 11:12
Wake Up/ Ermal Hasimja: Ja çfarë ndodh si bëhet shitja e tezave të Maturës Shtetërore
01/07 11:06
Wake Up/ Pedagogu:Fakulteti i Mjekësisë të bëj konkurs teknologjik për pranime cilësore
01/07 11:04
Wake Up/ Shteti s’e kontrollon dot maturën, nxënësit presin të kopjojnë jo të mësojnë
01/07 11:03
Wake Up/ Artur Bibe: Shtimi i emigrantëve ka sjellë grabite masive, zgjidhje deri në vetëgjyqësi
01/07 11:02
Wake Up/ Artur Bibe: Babai tentoi të mbyste fëmijën dhe detyronte gruan të lypte në rrugë
01/07 11:01
Wake Up/ Shkollat e rretheve me nxënës të motivuar, janë si emigrantët shqiptar në Greqi
01/07 11:01