Wake Up/ Parashikimi i motit për sot, rriten temaperaturat
15/03/2022 09:14

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare. Prezantues: Ori Nebijaj & Isli Islami Autore: Aida Tuci Gazetar: Edlira Sulejmani, Malvina Gorreja, Vilma Kërçiku

Nga uzurpimi i parkimeve e deri tek mungesa e sinjalistikës, problematikat e kësaj vere/ Wake Up
26/05 11:01
Aneo Hila: Turistët evropianë shpesh “mbesin me gisht në gojë” në Tiranë/ Wake Up
26/05 11:01
Cilat do jenë qytetet që do të kenë hotelet plot me turistë/ Wake Up
26/05 10:50
Agjenti turizmit: Nuk ka staf mjaftueshëm, por arsyeja nuk janë pagat…/ Wake Up
26/05 10:49
Aneo Hila: Si t’i joshin bizneset vendasit për pushime në Shqipëri/ Wake Up
26/05 10:48
Turistët e huaj për një javë në Shqipëri harxhojnë 100 euro në ditë/ Wake Up
26/05 10:47
Greqia dhe Turqia vendet e preferuara të shqiptarëve për pushime/ Wake Up
26/05 10:47
Bum turistësh këtë verë në Shqipëri, hotelet plot me rezervime / Wake Up
26/05 10:35
Ricklimi i plastikës rezulton i dëmshëm për planetin / Wake Up
26/05 10:34
Burrat kërkojnë urdhër mbrojte ndaj fëmijëve që i rrahin/ Wake Up
26/05 10:07
Si nis dhuna ndaj bashkëshortëve në një familje. Çfarë ndodh në Pogradec/ Wake Up
26/05 10:05
Arbi Basho: Burrat nuk flasin kur dhunohen, ja arsyet…/ Wake Up
26/05 10:04
Arbi Basho: Ka denoncime nga burrat që dhunohen nga gratë. Cila formë mbizotëron?/ Wake Up
26/05 10:04
Loja e preferuar e shqiptarëve. Kunati im Papi e ka “shtrak-shtruk” si Cekja i Beratit…/ Wake Up
26/05 09:55
Shkoi të urinonte në liqen, çfarë i bëri aligatori…/ Wake Up
26/05 09:50
Gratë dhunojnë burrat, rriten rastet në Shqipëri/ Wake Up
26/05 09:49
Ku do të pushoni këtë verë dhe pse e keni zgjedhur?/ Wake Up
26/05 09:45
Kush i shpiku kasatat?/ Wake Up
26/05 09:44
Emrat që nuk lejohen nga Hitler, Majmun e deri tek Nutella!/ Wake Up
26/05 09:43
6 trendet e fundit për vetullat do ju habisin. Zbulo ku bën pjesë ti…/ Wake Up
26/05 09:42