Wake Up/ “Më lexo buzët”/ Neada dhe Vilma sfidojnë njëra- tjetrën
01/10/2022 14:04

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare. Prezantues: Blendi Salaj Enxhi Nasufi Neada Muçaj Autor: Blendi Salaj Gazetarë: Edlira Sulejmani, Vilma Kërçiku

Shkon tek okulisti, verbohet gabimisht/ Wake Up
02/12 11:07
Të rinjtë po shurdhohen për shkak të muzikës së lartë/ Wake Up
02/12 11:06
Gjon’s Tears: Aurela Gaçe e preferuara ime, zëri i saj ka disa ngjyra/ Wake Up
02/12 11:05
Gjon’s Tears bashkëpunon me vajzën e Charlie Chaplin, gati dhe albumi i ri/ Wake Up
02/12 10:51
Gjon’s Tears: Krenarë që gjyshi shijon këngët e mia/ Wake Up
02/12 10:49
Ekonomistët parashikojnë: Anglia fiton botërorin/ Wake Up
02/12 09:50
Aventura e çmendur e refugjatëve nga Nigeria/ Wake Up
02/12 09:49
Biden dhe Macron, qëndrime ndryshe ndaj Putin!/ Wake Up
02/12 09:48
Meshkujt dhe punët e shtëpisë, ndihmë apo detyrë e përbashkët?/ Wake Up
02/12 09:47
Ekskluzive/ Rezart Veleshnja grabitet?! Aktori: Shpifje/ Wake Up
02/12 09:39
Junior Achievement: Mësojmë të rinjtë si të ngrejnë biznese/ Wake Up
02/12 09:35
6 vite pa larë flokët, zgjidhja për të mos mbetur tullac/ Wake Up
01/12 11:32
Zbulohet një medikament i ri për Alzheimerin/ Wake Up
01/12 11:30
Bardhi Sejdarasi: Kjo është situata më e vështirë në Shqipëri nga çmimet/ Wake Up
01/12 11:26
Bardhi Sejdarasi: Minimumi jetik nuk llogaritet, mungon ekspertiza/ Wake Up
01/12 11:25
Arlind Qori: Minimumi jetik, ja sa mund të përfitonte një pensionist/ Wake Up
01/12 11:18
Arlind Qori: Qeveritarët nuk e kanë prioritet llogaritjen e minimumit jetik/ Wake Up
01/12 11:12
Bardhi: Në Shqipëri, disa tentativa për minimumin jetik, por kanë dështuar/ Wake Up
01/12 10:52
Të rinjtë nga Gjirokastra: Si lindi pasioni për të mbrojtur Kalin e Qyqes/ Wake Up
01/12 10:43
Maturanti; Politikanët janë zhgënjimi më i madh/ Wake Up
01/12 10:41