Ulja e dëgjimit tek fëmijët, si ta diagnostikoni. Flet mjekja! – Hipokrati
15/06/2024 16:40

Ulja e dëgjimit të fëmijët është një defekt në lindje apo është një problem që ndodh gjatë jetës? Nëse jemi përballë këtij problemi shumë të dhimbshëm për prinderit dhe vet fëmijët, çfarë ndihmë jep mjekësia sot? Sa ndikojnë implantet e dëgjimit? E ftuar Prof.Asc Brikena Qirjazi.

Helmimet e verës & Problemet e koagulimit të gjakut dhe Rëndësia e ujit – Hipokrati 20 Korrik 2024
20/07 16:41
Ulje e presionit të gjakut? Pse është e rëndësishme të konsumoni sa më shumë ujë! – Hipokrati
20/07 16:40
Intoksikimi nga alkooli në stinën e verës… Kujdes nga sasia që konsumoni – Hipokrati
20/07 16:40
Kujdes nga këto lloj helmimesh, mund të jenë fatale! Flet toksikolgu! – Hipokrati
20/07 16:40
Tromboza e enëve të gjakut… Rritet numri i të rinjëve të prekur – Hipokrati
20/07 16:40
Helmimi nga gjarpri? Ja çfarë mund të bëni në kushte shtëpie! – Hipokrati
20/07 16:40
Sëmundjet e gjakut, kujdes nga këto simptomat! – Hipokrati
20/07 16:40
Terapia hormonale& Dhimbjet e shpinës dhe Probiotikët e Prebiotikët – Hipokrati – 13 Korrik 2024
13/07 16:41
Menopauza, shenjat që nuk duhet të neglizhoni! – Hipokrati
13/07 16:40
Probiotikët dhe roli i tyre në parandalimin e këtyre sëmundjeve! – Hipokrati
13/07 16:40
Dhimbjet e shpinës, urgjent tek fizioterapisti! – Hipokrati
13/07 16:40
Terapia hormonale, çfarë duhet të dinë gratë! – Hipokrati
13/07 16:40
Hernia Diskale, këto ushtrime do bëjnë mrekulli! – Hipokrati
13/07 16:40
Problemet e gurëve në veshka& Laparaskopia dhe Oferta në Lavender Clinic – Hipokrati 6 Korrik 2024
06/07 16:41
Stina e verës, sa ujë duhet të konsumoni? Gabimi që bëni më shpesh! – Hipokrati
06/07 16:40
Avantazhet dhe disavantazhet e laparoskopisë! Ja cilat sëmundje mund të zbulojë – Hipokrati
06/07 16:40
Si ndikon stina e verës tek veshkat! Këto simptoma tregojnë që … – Hipokrati
06/07 16:40
Kur rekomandohet të bëhët laparoskopia, flet mjeku Bledar Kola – Hipokrati
06/07 16:40
Lamtumirë celulitit dhe problemeve me fytyrën! Këto trajtime bëjnë mrekulli – Hipokrati
06/07 16:40
Trajtimi i kolitit & Barriera e lëkurës dhe drograt tek adoleshentët – Hipokrati – 29 Qershor 2024
29/06 16:41