U rikthye nga Shtëpia e Dënimit, Fifi surprizohet nga Graniti – Big Brother Albania Vip
14/10/2021 12:26

U rikthye nga Shtëpia e Dënimit, Fifi surprizohet nga Graniti - Big Brother Albania Vip

Big Brother Albania Vip, Episodi i plotë – 19 Tetor 2021
20/10 03:32
Big Brother Albania Vip, 19 Tetor 2021, Pjesa 6
20/10 00:54
Të pandarë/ Banorët prezantohen me provën e re javore – Big Brother Albania Vip
20/10 00:48
Opinionistët komentojnë zgjedhjen Ilirit – Big Brother Albania Vip
20/10 00:47
Nominimet, roli vendimtar i leaderit të shtëpisë – Big Brother Albania Vip
20/10 00:46
Ja kush rrezikon eleminimin nga shtëpia e “Big Brother Vip” – Big Brother Albania Vip
20/10 00:38
Pastërtia në shtëpi/ Paloma pajtohet me Monikën – Big Brother Albania Vip
20/10 00:37
Big Brother Albania Vip, 19 Tetor 2021, Pjesa 5
20/10 00:31
Sabiani prezanton publikisht djalin e tij – Big Brother Albania Vip
20/10 00:08
Opinionistët komentojnë debatin Ilir-Semi – Big Brother Albania Vip
20/10 00:00
Sabiani surprizohet nga vajza e tij – Big Brother Albania Vip
20/10 00:00
Debati i ashpër/ Opinionistët komentojnë sjelljen e Palomës – Big Brother Albania Vip
20/10 00:00
Ç’po ndodh? Opinionistët komentojnë Arditin dhe Beniadën ​- Big Brother Albania Vip
20/10 00:00
Big Brother Albania Vip, 19 Tetor 2021, Pjesa 4
20/10 00:00
Debati Iliri-Semi/ Banorët japin komentet e tyre – Big Brother Albania Vip
20/10 00:00
Big Brother Albania Vip, 19 Tetor 2021, Pjesa 1
20/10 00:00
Big Brother Albania Vip, 19 Tetor 2021, Pjesa 2
20/10 00:00
Sabiani rrëfen historinë e jetës së tij – Big Brother Albania Vip
20/10 00:00
Banorët komentojnë raportin e Semit dhe Donaldin – Big Brother Albania Vip
20/10 00:00
Debati për seksualitetin vazhdon/ Arditi përballet me Palomën – Big Brother Albania Vip
20/10 00:00