“U penalizova, do eleminohem” flet Paloma – Big Brother Albania Vip
21/10/2021 14:26

Big Brother Albania Vip, reality show më i suksesshëm rikthehet këtë sezon televiziv në ekranin e Top Channel, në një version krejtësisht të ri. Big Brother Vip do të jetë formati argëtues më interaktiv i ekranit. Aty ku publiku do ketë mundësi të njohë personazhe të famshëm në çdo dimension të tyre. Përgjatë 100 ditëve të izolimit, personazhe publike nga fusha të ndryshme do të bashkëjetojnë në shtëpinë më të përgjuar të botës, ku do t’u duhet të përballen me sfida aspak të lehta diktuar nga “vëllai i madh”. Të gjithë në garë për të rezistuar deri në fund dhe për të fituar Çmimin e Madh 100,000,000 lekë

Valoni debaton me Antonelën, Sabiani e nxit t’i kërkojë falje – Big Brother Albania Vip
29/11 21:19
Sarah e pyet për ndjenjat kundrejt Donaldit, Beatrix refuzon të përgjigjet – Big Brother Albania Vip
29/11 21:18
Einxhel këshillon Beatrix: Nuk ka faj që ka ndjenja – Big Brother Albania Vip
29/11 21:18
Beatrix konfuze për Donaldin/ Einxhel: Shijo momentin – Big Brother Albania Vip
29/11 21:17
Antonela për debatin me Valonin: E mbajta veten, nuk doja të degradonte situata – BBV
29/11 21:16
Donaldi nuk ndalet, tremb Monikën teksa fle – Big Brother Albania Vip
29/11 21:15
“Ka ego të tmerrshme”, vajzat diskutojnë për Pajtimin – Big Brother Albania Vip
29/11 21:15
Pasi zgjohet, Pajtimi shikon vizatimin në fytyrën e tij – Big Brother Albania Vip
29/11 21:14
“Foli shumë ashpër”, Valoni sqaron debatin me Antonelën – Big Brother Albania Vip
29/11 21:13
Pajtimi fle, Donaldi dhe Beatrix e vizatojnë – Big Brother Albania Vip
29/11 21:12
Einxhel këshillon Sarën për mardhënien e saj me Dj PM – Big Brother Albania Vip
29/11 18:05
Dj PM dështon të trembi Monikën – Big Brother Albania Vip
29/11 18:05
Monika dhe Einxhel flasin për shakatë seksuale në shtëpi – Big Brother Albania Vip
29/11 17:59
Einxhel flet për Dj PM dhe Dj DAGZ – Big Brother Albania Vip
29/11 17:59
“Nëse të pyesin për lidhjen…” Donaldi përgjigjet – Big Brother Albania Vip
29/11 17:58
A po lind diçka mes Donaldit dhe Beatrix? – Big Brother Albania Vip
29/11 17:41
“Më shau” Antonela flet për Valonin – Big Brother Albania Vip
29/11 17:40
“Shkoni bashkë” Sarah flet me Donaldin dhe Beatrix – Big Brother Albania Vip
29/11 17:39
Donadli kërkon Beatrixës t’i afrohet – Big Brother Albania Vip
29/11 17:31
Banorët flasin për afrimitetin mes Donaldit dhe Beatrix – Big Brother Albania Vip
29/11 17:30