Top Channel/ Një karrige për shkrimtarët, ekspozita e veçantë e fotografit Roland Tasho
20/12/2022 15:29

Portrete shkrimtarësh dhe një karrige e firmosur nga ata. Këto të shoqëruara me një album. Autori i kësaj ekspozite të veçantë është Roland Tasho. Fotografi i mirënjohur e ka nisur hershëm këtë projekt, ku fotoja më e hershme daton në vitin 1998. Tasho e quan këtë cikël si fotgrafitë më të arrira, sepse portreti është një nga specifikat e tij. Por vecantia sigurisht që është kjo karrige e vjetër.

Top Channel/ Pelegrinazhi në Kishën e Laçit, kremtimi i madh për përmbylljen e 13 të martave
12/06 22:45
Top Channel/ Pelegrinazhi në kishën e Laçit! Marrin pjesë besimtarë katolikë nga mbarë vendi
12/06 20:01
Top Channel/ Koncert për Michael Jackson! Hitet e tij do interpretohen nga orkestra simfonike e TKOB
12/06 19:59
Top Channel/ Verë dhe portokalle/Spektakli i humorit në Top Channel,shfaqje për publikun në peshkopi
11/06 19:56
Top Channel/ Ekspozita e piktorit Dritan Nasi/ Hapet në galerinë FAB me punimet më të fundit vetjake
11/06 19:55
Top Channel/ Shuhet akademiku Rexhep Ferri/ Autor i shumë ekspozitave të pikturës në gjithë Europën
10/06 15:36
Top Channel/ “Turjela”/ Shfaqja teatrale me përndjekjen e shkrimtarëve nga sigurimi i shtetit
09/06 20:08
Top Channel/ Koncerti “Ramë Lahaj & Friends”, një mbrëmje magjike në Shkodër
09/06 15:13
Top News/Ekspozita e Andy Warhol në Tiranë/Veliaj-Qyteti nuk jeton vetëm me turizëm, por edhe me art
09/06 13:13
Top Channel/ Karnavalet në Korçë! Sezoni turistik çelet me edicionin e 17 ndërkombëtar
09/06 12:27
Top Channel/ “Rroftë parodia”, shfaqja e mjeshtrave të parodisë në 50-vjetorin e daljes në skenë
08/06 15:34
Top Channel/ Dea Open Air, Edicioni i 11 i festivalit ndërkombëtar të filmit
07/06 20:01
Top Channel/ Andy Warhol vjen në Shqipëri! Ikona e Pop-Art amerikan me 39 vepra në Galerinë e Artit
06/06 20:34
Top Channel/ Muzikantja kineze e Durrësit/ Prej dy vitesh luan muzikë me instrumente tradicionale
06/06 15:20
Top Channel/ Makinat “Vintage” në Gjirokastër/ Ekspozohen në pazarin e qytetit automjetet e epokës
06/06 12:33
Top Channel/Rama, ekspozitë në Paris/ Më 8 qershor ekspozon punimet e tij në galerinë Marian Goodman
05/06 15:37
Top Channel/“Motiv”, koncerti i Alban Skënderaj! 6 qershor në Air Albania në 20-vjetorin e karrierës
04/06 20:11
Top Channel/ Enciklopedia shqiptare, takimi mes akademive të shkencave të Shqipërisë dhe të Kosovës
03/06 19:55
Top Channel/ Nis sezoni turistik në Sarandë, promovohet kulinaria me prodhime deti
03/06 13:50
Top Channel/ Puccini në Butrint, “Voci di donne” në skenën e teatrit antik
03/06 12:46