Sfilatë mode në shtëpinë e Big Brother – Big Brother Albania Vip
21/10/2021 14:41

Big Brother Albania Vip, reality show më i suksesshëm rikthehet këtë sezon televiziv në ekranin e Top Channel, në një version krejtësisht të ri. Big Brother Vip do të jetë formati argëtues më interaktiv i ekranit. Aty ku publiku do ketë mundësi të njohë personazhe të famshëm në çdo dimension të tyre. Përgjatë 100 ditëve të izolimit, personazhe publike nga fusha të ndryshme do të bashkëjetojnë në shtëpinë më të përgjuar të botës, ku do t’u duhet të përballen me sfida aspak të lehta diktuar nga “vëllai i madh”. Të gjithë në garë për të rezistuar deri në fund dhe për të fituar Çmimin e Madh 100,000,000 lekë

Einxhel këshillon Sarën për mardhënien e saj me Dj PM – Big Brother Albania Vip
29/11 18:05
Dj PM dështon të trembi Monikën – Big Brother Albania Vip
29/11 18:05
Monika dhe Einxhel flasin për shakatë seksuale në shtëpi – Big Brother Albania Vip
29/11 17:59
Einxhel flet për Dj PM dhe Dj DAGZ – Big Brother Albania Vip
29/11 17:59
“Nëse të pyesin për lidhjen…” Donaldi përgjigjet – Big Brother Albania Vip
29/11 17:58
A po lind diçka mes Donaldit dhe Beatrix? – Big Brother Albania Vip
29/11 17:41
“Më shau” Antonela flet për Valonin – Big Brother Albania Vip
29/11 17:40
“Shkoni bashkë” Sarah flet me Donaldin dhe Beatrix – Big Brother Albania Vip
29/11 17:39
Donadli kërkon Beatrixës t’i afrohet – Big Brother Albania Vip
29/11 17:31
Banorët flasin për afrimitetin mes Donaldit dhe Beatrix – Big Brother Albania Vip
29/11 17:30
Big Brother Albania Vip | Përmbledhja ditore | 29 Nëntor 2021
29/11 17:13
Antonela dhe Einxhel flasin për Ilirin – Big Brother Albania Vip
29/11 17:13
Sarah mërzitet me Dj PM – Big Brother Albania Vip
29/11 17:12
Banorët dekorojnë oborrin për 29 Nëntor – Big Brother Albania Vip
29/11 17:09
“Super e bukur” Donaldi flet për Beatrix – Big Brother Albania Vip
29/11 17:08
Meridiani ngacmon Donaldin për Beatrix – Big Brother Albania Vip
29/11 14:17
Donaldi këshillon Valonin për Antonelën – Big Brother Albania Vip
29/11 14:16
Donaldi dhe Beatrix përqafohen në oborr – Big Brother Albania Vip
29/11 14:15
Meridiani flet për të fejuarën e tij – Big Brother Albania Vip
29/11 14:12
Iliri flet për famën e Antonelës – Big Brother Albania Vip
29/11 14:10