Rrushja nuk lë rast ti iki pa u përfshirë me Erionin – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01/2022 19:31

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Fatjon kuqari rikthehet, dhe nuk kursen kunjat – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:31
Fationi: Eksperienca në Përputhen më ndryshoi jetën – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Fationi: Për mua Mevlani është dështim i madh… – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Arjani thumbon Fationin: Vajzat që pëlqeje, flinin me të tjerë – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Fationi kapet me Bledin… – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Fationi dhe Ana Kauri një çift i munguar? – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Fationi dhe Ana Kauri i rikthehen njëri -tjetrit në një përballje nostalgjie- Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Ja reagimi Fationit kur sheh veten dikur në Përputhen – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Murati në një njohje jashtë programi, “Ndjej flutra në zemër” – Përputhen PRAPASKENA
21/05 10:15
Andi Artani nxjerr të fshehtat e lidhjes me Jasminën – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:31
Murati dhe Meliku dy turq në Për’Puthen – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:30
Andi nuk rresht për Jasminën: Nuk dinte të komunikonte – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:30
“Nuk i dua vajzat turke, janë xheloze, nuk njohin limite” – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:30
E papritur; Andi tregon se ka qenë në shtrat me Jasminën – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:30
Meliku flet për vajzën që ka njohur dhe vihet në siklet – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:30
Jasmina është bërë fantazmë në jetën time – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:30
Andi harron Jasminën? Ja vajza që po njeh – Përputhen PRAPASKENA
20/05 13:52
Çfarë ka Andi Artani me Ridvanën?! – Përputhen PRAPASKENA
20/05 13:52
Meliku në një lidhje, i shëndrisin sytë.”Dedikim Tatuazhin për të dashurën” – Përputhen PRAPASKENA
20/05 13:51
Ritvana s’lë gjë pa thënë për Argjendin, vazhdojnë inatet e vjetra – Përputhen, 19 Maj 2022
19/05 19:55