Pse studio nënqesh gjatë takimit Ana – Riniani – Përputhen, 23 Shkurt 2021
23/02/2021 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Një Princ në Përputhen… – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:49
Mevlani ndërpret takimin; Merr Ledjanën nga Eri në një kërcim – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:45
Nuk ke qime në fytyrë, një batutë që shpërthen në studio – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:43
Dorjani, djali i ri sfidon Antonelën dhe Ledjanën, s’kam koment – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:42
Mevlani fton Ledjanën në kërcim ajo pranon menjëherë – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:40
Antonela bën një deklaratë të fortë për Mevlanin – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:36
Mevlani debat me Erin për Ledjanën, boll i tregove pasurinë – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:30
Tatuazhi në qaf “Më puth” i Ledjanës, provokon Erin, ja ç’bën ai – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:30
Eri tregon vajzën që do të eliminoj nga programi – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:30
Dy djem të rinj në program njëri biond e tjetri brun – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:30
Eri çmendët gjatë kërcimit Mevlan-Ldjana: Humba respektin për ty – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:30
Atdheu është infektuar me Covid-19 – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:30
Sara përplaset me Julin, fol si burrë jo si skuth – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:30
Pse s’bëni një lidhje poliamorike, batuta e Julit që shqetësoi Jasminën – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:30
Ledjana i jep një dënim Erit, ja çfarë? – Përputhen, 25 Shkurt 2021
25/02 19:30
Antonela dhe Juli jeni dy botë të ndryshme – Përputhen, 24 Shkurt 2021
24/02 19:30
E bërë puthjen për famë, ça është kjo smirë – Përputhen, 24 Shkurt 2021
24/02 19:30
Antonela shantazhon Mevlanin, guxo dhe puth – Përputhen, 24 Shkurt 2021
24/02 19:30
Antonela surprizon Arjanin dhe Borën, me çfarë? – Përputhen, 24 Shkurt 2021
24/02 19:30
Takimi Antonela-Juli, nuk duhet humbur – Përputhen, 24 Shkurt 2021
24/02 19:30