Pasi Saide tentoi ta puthte në buzë, Serxhos i dridhet zëri – Ep.32 Përputhen 02/11/2023
02/11/2023 19:30

Sot në Përputhen ndodhi takimi më i ëmbël deri më tani. Saidja dhe Serxho tejet të afërt me njëri tjetrin, nuk mungojnë prekjet dhe ledhatimet mes tyre

Buçi përballet ashpër me Aurelin dhe Albinën – Ep. 189 Përputhen 14/06/2024
14/06 19:31
Buçi: Kam shtëpinë 1.2 milion dollar – Ep. 189 Përputhen 14/06/2024
14/06 19:30
Pas telefonatës kërcënuese, Aureli përballet me Arbrin – Ep. 189 Përputhen 14/06/2024
14/06 19:30
Aureli Buçit: Ti je fansi im…! – Ep. 189 Përputhen 14/06/2024
14/06 19:30
Aureli reagon ashpër ndaj deklaratës së Roelës – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:30
Orjani ritkhehet me një super perfomancë – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:30
Po Vedati çfarë ka për të thënë? – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:30
Vedati dhe Alba në takim pas kaq shumë muajve – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:31
Roela shkakton trazira, kundrejt Albës – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Vedati puth studion e Përputhen – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Albina ka bërë gjoksin dhe e tregon sot … – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Alba ka orë 40 mijë euro në dorë?! – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Aureli ironi Buçit, për shuplakën që i dha Erika – Ep. 186 Përputhen 11/06/2024
11/06 19:31
Uaa sa ka ndryshuar, e kujtoni Giselën?! – Ep. 186 Përputhen 11/06/2024
11/06 19:30
Buçi, refuzon të flas për Erikën: Nuk e njoh! – Ep. 186 Përputhen 11/06/2024
11/06 19:30
Armando akoma paska fiksim Giselën – Ep. 186 Përputhen 11/06/2024
11/06 19:30
Aureli, Alba dhe Buçi rikthehen pas përjashtimit! – Përputhen Reunion
10/06 19:30
Buçi rikthehet, ja çfarë ndodh – Përputhen Reunion
10/06 19:30
Aureli tregon si e përjetoi përjashtimin – Përputhen Reunion
10/06 19:30
Alba ka fshirë këngën e saj nga Youtube – Përputhen Reunion
10/06 19:30