Nostalgji: Emisioni “Cabriolet”- Premierë, 17 Mars 2020
17/03/2020 16:01

31 Mars 2020 - Emisioni “Cabriolet” 24 gusht 2009. Flavio Qarri sjell nje emision dedikuar showbizit shqiptar. Ne kete puntate prezantuesja Eralda Hitaj tregon mbi emocionet e saj qe se shpejti do te behet nene. Grupi i xhirimit i emisionit ndodhet ne sheshxhirimin e filmit te ri shqiptar “Amsterdam Express” i regjizorit Fatmir Koci. Regjizori tregon per xhirimet dhe punen me aktoret Xhejms Biberi, Blerim Destani, Olta Gixhari. Aktoret tregojne per rolet ne film. Aktorja Olta Gixhari luan ne film rolin e nje vajze lezbike. Aktori Blerim Destani flet per eksperiencen e tij me femrat. Aktori Xhejms Biberi tregon per bashkepunimin me Fatmir Kocin dhe deshiren per bashkepunime te tjera ne kinematografine shqiptare. Te pranishem ne emision jane dhe MC Kresha, Xhoi dhe Gent Bejko te cilet flasin per projektet e tyre.