Ndërtimi i “15 Katshit” dhe Piramidës, Luljeta Bozo zbulon disa të panjohura“E Diell”,28 Shkurt 2021
28/02/2021 17:19

Rubrika: Edi Manushi I ftuar: Astrit Hafizi

Episodi i plotë: E Diell 11 Prill 2021 Entertainment Show
11/04 19:30
Video e Piperos, plasin debatet në studio për vaksinën “E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 19:28
Alfred Cako: Ja çka bërë gjyshi i Belinda Ballukut para vrasjes, edhe ajo…“E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 19:28
Ina Kollcaku: Na kanë shitur me pjesë, ta harrojnë shqiptarët “E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 19:27
Shpërthen Cako: Belinda Balluku çoi në rrënim Albkontrollin,500 mijë euro… “E Diell”,11 Prill 2021
11/04 19:27
Alfred Cako: Bllokimi aeroportit lidhet me NATO-n, Rusinë dhe Amerikën “E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 19:27
Bledi Mane: Ja kush janë ministrat që sillen si femra “E Diell”,11 Prill 2021
11/04 19:26
Alfred Cako tregon mesazhin e Princit Filip te britanisë para vdekjes “E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 19:26
Teoria e Cakos, ja pse Edi Rama mban afër më shumë gra se burra “E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 19:26
Alfred Cako zbulon emrin e vërtetë të Karl Marks dhe lidhjen e tij me … “E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 19:25
E zbulon Alfred Cako: Rilindja e Ramës ka lidhje me Rilindjen e F… “E Diell”, 11Prill 2021
11/04 19:25
Habit Alfred Cako: Njerëzit do behën në laborator, me një pikë spermë b… “E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 19:25
Shoqëria Fabian dhe Shqipëria, flasin A. Cako, N.Licaj B.Mane, I. Kollcaku “E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 19:25
Just Dance: Humor në skenë pas performancës, Albi Nako “Babi mos u mërzit”“E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 18:26
Befason Graciano: “Nuk të heq dot sytë teksa kërcen” “E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 18:25
Komenti mërzit konkurentët “Nëse e zhveshim….” “E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 18:25
Just Dance: Llaqi Nako “Më vrave shikimin, nuk ishe profesionale“E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 18:25
Just Dance: Momente emocionale me konkurentët e përzgjedhur “E Diell”, 11 Prill 2021
11/04 18:24
Lot në gjysmëfinale, ja konkurentët e parë pjesë e finales së Just Dance“E Diell”,11 Prill 2021
11/04 18:24
Makina e memories-Gigliola Haveriku “E diell” 11 Prill 2021
11/04 17:58