Mos i humbisni reagimet e Ritvanës e Argjendit kur përmendet seksi – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10/2021 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Kunja, xhelozi dhe deklarata të forta midis Mikelës dhe Erionit – Përputhen PRAPASKENA
08/12 11:09
Bruno dhe Mikela do mbeten thjeshtë shokë pas emisioni. A e beson Erioni? – Përputhen PRAPASKENA
08/12 11:08
Alvisën e ngacmon djali tjetër, Bashkimi tregohet indiferent – Përputhen PRAPASKENA
08/12 11:08
Efi bëhet bishë, çfarë ndoodhi? – Përputhen PRAPASKENA
08/12 11:07
Erioni kërcënom Melikun që mos të dalë në takim me Mikelën – Përputhen PRAPASKENA
08/12 11:07
Biseda të nxehta midis Mikelës dhe djemve – Përputhen PRAPASKENA
08/12 11:07
Bruno i pezulluar nga programi, vjen dhe takon fshehtas Efin… – Përputhen, 7 Dhjetor 2021
07/12 19:31
Tensione mes Efit dhe Brunos: “Ule gishtin, mos ma bëj mua ashtu” – Përputhen, 7 Dhjetor 2021
07/12 19:30
Bruno pezullohet, ama shfaqet në Top Channel për të takuar Efin – Përputhen, 7 Dhjetor 2021
07/12 19:30
Kush e bëri Brunon xheloz për Efin? – Përputhen, 7 Dhjetor 2021
07/12 19:30
Bruno fiton një takim 4 minuta me Efin, i kërkon llogari për çfarë? – Përputhen, 7 Dhjetor 2021
07/12 19:30
Efi dhe Mikela kunja njëra –tjetrës, çfarë i ndan vajzat? – Përputhen, 7 Dhjetor 2021
07/12 19:30
Mikela dhe Arjani kapen keq: Do më tregosh mua… – Përputhen, 7 Dhjetor 2021
07/12 19:30
Albi tërbon Brunon: Efi meriton më shumë se Bruno – Përputhen, 7 Dhjetor 2021
07/12 19:30
Ky është shembull; Dhurata kaq domethënëse në takimin e Efit dhe Albit – Përputhen, 7 Dhjetor 2021
07/12 19:30
Mikela kërkon ndihmë për të zbërthyer sutjenat. Kush e ndihmon? – Përputhen PRAPASKENA
07/12 11:01
Bashkimi ndërhyn në debat për të mbrojtur Albin – Përputhen PRAPASKENA
07/12 11:01
Mikela lëndohet nga Erioni, shikoni reagimin e tyre – Përputhen PRAPASKENA
07/12 11:00
Bledi bëhet xheloz. Edhe ai do të bëj strip për Efin – Përputhen PRAPASKENA
07/12 11:00
A ka punuar Albi striptist më perpara? Shikoni bisedën me Efin – Përputhen PRAPASKENA
07/12 11:00