Mesazhi i dërguar në Instagram nga Andrea acaron Shqipen
16/09/2020 19:30

Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Vajzat e sezonit të 1 përballen me vajzat e sezonit të 2 të Përputhen
25/09 19:31
Antoneta mendon se Shqipja ka krijuar antipati në publik
25/09 19:30
Ina Kollçaku: Vajzat nuk na përshëndetën kur erdhëm
25/09 19:30
Vajzat debatojnë në lidhje me faktin nëse duhet apo jo të ngrenë zërin
25/09 19:30
Ina tregon se Fjorela është shumë e censuruar, boll kërkove të të prejnë pjesët
25/09 19:30
Debati Shqipe Margaret, doje të bëje filma nudo, kaq mbaj mend nga ty
25/09 19:30
9 vite ka tatuazh në gjoks, emrin e ish te dashures, debate në studio
24/09 19:31
A do ta zërë Ana vendin e ish të dashurës tek Erjoni?
24/09 19:30
Jeni materialist! Çfarë janë këto surpriza që në takim të parë?
24/09 19:30
Përsëritet gabimi, çfarë të dashurish ke pasur në të shkuarën
24/09 19:30
Mesazhi i bukur për nënat tona, ja pse u prekën në studio
24/09 19:30
Takimi i plotë bruto i Shqipës me Mevlanin
23/09 19:31
Çfarë ndodhi në takimin e shumë pritur mes Teas dhe Andit
23/09 19:31
A u bë Andi xheloz, pse Shqipja zgjodhi në takim Arbrin?
23/09 19:30
Nuk do dilja asnjëherë me një vajzë të shëndoshë, pse ndryshoi mendim Andi?
23/09 19:30
“Unë po dal injorant”, pse a transmetoni këtë pjesë?!
23/09 19:30
Dyshimi Arjanit, se Andi po ‘bën lojë” me Tean
23/09 19:30
Shembet trekëndëshi i parë i dashurisë në program, ja çfarë ndodhi…
22/09 19:31
Degjeron në ofendime personale debati mes Anës dhe Mevlanit
22/09 19:30
Shqipja braktis në takim Mevlanin, e cila pasohet me përplasje në studio
22/09 19:30