Mateo: Nuk më pëlqejnë komentet për buzët e Edës nga publiku – Ep.13 Përputhen, 28/09/2022
28/09/2022 19:30

Sot është zhvilluar takimi i parë mes Edës dhe Mateos jashtë studios. Të dy konkurrentët që në fillim të emisionit kanë shprehur një pëlqim për njëri tjetrin dhe Mateo ka vendosur ta njohë më tepër. Më herët ai ka zgjedhur të bëjë dhe një takim me Kamilën, e cila nuk reagoi mirë ndaj Mateos dhe e shprehu hapur xhelozinë ndaj tij.

Bora Zemani, rikthehet si prezantuesja e Përputhen – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:31
Bora Zemani: Ja përse u riktheva në Përputhen – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
E papritur, Lea e bindur: “Petro është tallur me mua!” – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Arbri, djali rekord me refuzimet më të mëdha në Përputhen – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Kujtimet e Borës në dy vite Përputhen – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Emocionuese; Ja si e priti studio Borën, në rikthimin e saj – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
I ngule thikën pas shpine Irisit, ja çfarë thotë Lea – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Arjani përlotet nga rikthimi i Borës, kaq shumë emocione… – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Kush ja solli Borës buqetën me lule sot në program? – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Irisi dhe Petro shkrihen së qeshuri me aktorin e portokallisë “ kamarieri” – Për’puthen Prapaskena
05/12 12:16
Çfarë u bë me kornizën e famshme të Irisit dhe Orsiolës? – Për’puthen Prapaskena
05/12 12:07
Uaa! Sytjena gocash në makinën e Petros – Për’puthen Prapaskena
05/12 12:06
Irisi lë nam , gjoja hekuros por ska vënë prizën – Për’puthen Prapaskena
05/12 12:05
Remili dihet kë zgjedh… – Për’puthen Prapaskena
03/12 15:54
Mateo bën zgjedhjen e papritur – Për’puthen Prapaskena
03/12 15:54
Arbi prap lë Laurën në stol – Për’puthen Prapaskena
03/12 15:53
Petro dhe Ilda në një takim – Për’puthen Prapaskena
03/12 15:53
Donato i prekur kë zgjedh në takim – Për’puthen Prapaskena
03/12 15:52
Orsiola ja çfarë i bën kornizës së famshme – Për’puthen Prapaskena
03/12 12:45
Ori pret tortën, ja çbëjnë konkurentët – Për’puthen Prapaskena
03/12 12:45