Ledri: “Sa herë jam bërë “bad guy”, kurrgjo mirë s’më ka dalë” | A•Live•Night – 4K
25/06/2022 22:30

A•Live•Night është një prodhim i Top Music Awards, parathënia e një rrugëtimi të gjatë në Top Channel. 13 Episodet e tij sjellin 13 artistët më të dëgjuar dhe më të dashur nga shqiptarët kudo janë, në një qasje dokumentari muzikor, ku protagonistët rrëfejnë jetën e tyre personale dhe profesionale dhe këndojnë live hitet e tyre më popullore. Prodhuar në Studiot e Top Albania Radio, ky është një format origjinal i Top Channel dhe mban vulën e Ledion Liço.

Fifi | A•Live•Night – 4K
23/07 22:45
Fifi – Nanush 1 | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Jetesa e vështirë e Fifit para se të bëhej e famshme | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
“Që fëmijë e kam pasur bullizimin të pranishëm në jetën time” | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Fifi – Diell | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Fifi – A po vjen? | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Fifi – Ninullë dashurie | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Fifi tregon arsyet pse hyri në Big Brother Vip | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Fifi emocionohet: “Ata më kanë dhënë mundësinë me jetu” | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Fifi: “Të takosh një psikolog është normale” | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Fifi – Marova | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Fifi – Hana | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Fifi – Psikopatja jote | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Fifi rrëfen dështimet dhe refuzimet që e bënë atë që është sot | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Fifi tregon se çfarë ndjen për Adisin | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Fifi – Krimineli i zemrës | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
“S’i kam duruar dot kalamanjtë!” Fifi flet për fëmijërinë dhe rritjen në Gjermani | A•Live•Night- 4K
23/07 22:30
Fifi – Zhurmë | A•Live•Night – 4K
23/07 22:30
Promo | Fifi në një rrëfim si kurrë më parë në kapitullin e fundit të A•Live•Night
18/07 11:30
Xhensila Myrtezaj | A•Live•Night – 4K
16/07 22:45