Konkurrentët i përgjigjen pyetjeve të publikut – Përputhen, 4 Maj 2021
04/05/2021 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Top News – Ditëlindja që futi në sherr çiftin/ Ndarja e Jasminës me Andin, ja të pathënat
14/05 22:53
Jasmina kthehet në program, flet për Andin dhe pajtohet me Olën – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:31
Komike; Personazhet e Për’Puthen të krijuar me sheqer – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Çfarë thotë Sindi për akuzat ndaj Muratit… – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Çfarë sikleti, Ani në takimin 4 minuta i ndrojtur dhe i sikletosur – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
La në mes njohjen me Sindin për Sarën, përballen të dy në studio – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Një vajzë mes Andit dhe Jasminës, arsyeja e krisjes? – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Ani zgjedh Olën, ajo e refuzon për Muratin – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Antonela më shtin frikën, ndaj hezitova ta zgjidhja – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Sindi: Unë jam person që marr hak – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Nuk ka marrë asnjë takim në program, Ani për herë të parë me Antonelën – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Geljani rikthehet në studio, ja çfarë thotë për Sarën dhe Atdheun – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Murati i përgjigjet akuzave se do të bëhet baba… – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Ja zgjedhjet e fundit të vajzave për takimet e javës që vjen – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Jasmina i bën surprizën për ditëlindje Olës – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Sindi vë në siklet Geljanin gjatë përballjes së tyre – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Jasmina dhe Ola më në fund pajtohen – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Çudit Sindi: Atdheu miku im deri në vdekje – Përputhen, 14 Maj 2021
14/05 19:30
Antonela: Sara është merimangë, kunja në takim për të – Përputhen, 13 Maj 2021
13/05 19:30
Kë zgjedh Çimi mes Antonelës dhe Olës? – Përputhen, 13 Maj 2021
13/05 19:30