Kariesi i dhëmbëve tek bebet, si ndikon biberoni? – Hipokrati
08/06/2024 16:40

Ushqimet dhe çfare duhet të dimë në mënyrë që fëmijët e vegjël te kenë dhëmbë të shëndetshëm. E ftuar Daniela Kume Stomatologe

Terapia hormonale& Dhimbjet e shpinës dhe Probiotikët e Prebiotikët – Hipokrati – 13 Korrik 2024
13/07 16:41
Menopauza, shenjat që nuk duhet të neglizhoni! – Hipokrati
13/07 16:40
Probiotikët dhe roli i tyre në parandalimin e këtyre sëmundjeve! – Hipokrati
13/07 16:40
Dhimbjet e shpinës, urgjent tek fizioterapisti! – Hipokrati
13/07 16:40
Terapia hormonale, çfarë duhet të dinë gratë! – Hipokrati
13/07 16:40
Hernia Diskale, këto ushtrime do bëjnë mrekulli! – Hipokrati
13/07 16:40
Problemet e gurëve në veshka& Laparaskopia dhe Oferta në Lavender Clinic – Hipokrati 6 Korrik 2024
06/07 16:41
Stina e verës, sa ujë duhet të konsumoni? Gabimi që bëni më shpesh! – Hipokrati
06/07 16:40
Avantazhet dhe disavantazhet e laparoskopisë! Ja cilat sëmundje mund të zbulojë – Hipokrati
06/07 16:40
Si ndikon stina e verës tek veshkat! Këto simptoma tregojnë që … – Hipokrati
06/07 16:40
Kur rekomandohet të bëhët laparoskopia, flet mjeku Bledar Kola – Hipokrati
06/07 16:40
Lamtumirë celulitit dhe problemeve me fytyrën! Këto trajtime bëjnë mrekulli – Hipokrati
06/07 16:40
Trajtimi i kolitit & Barriera e lëkurës dhe drograt tek adoleshentët – Hipokrati – 29 Qershor 2024
29/06 16:41
Çfarë ndodh me trurin nëse konsumohet 6 muaj marijuanë? – Hipokrati
29/06 16:40
Pse është kaq i rëndësishëm sapuni në larjen e fytyrës? – Hipokrati
29/06 16:40
Kriza të forta në bark dhe tension të ulët? Urgjent tek mjeku! – Hipokrati
29/06 16:40
Apel për prindërit! Ju lutem kontrolloni fëmijët, këto shenja paralajmërojnë që… – Hipokrati
29/06 16:40
Gabimet që bëni nëse vuani nga aknet! Çfarë duhet të përmbajë një hidratant! – Hipokrati
29/06 16:40
Vuani nga kolitit/ Ja ushqimet që NUK duhet të hani kurrë! – Hipokrati
29/06 16:40
Shenjat e kolitit që nuk duhet ti neglizhoni! – Hipokrati
29/06 16:40