Juli hedh hudhra në studio, cila është arsyeja? – Përputhen, 22 Prill 2021
22/04/2021 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Sindi pranon se ka kaluar një periudhë të errët në jetë – Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
Princi nuk kursen surprizat e bukura në takim me Aristelën – Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
Mevlani dhe Ledjana javën e shkuar shkuan për të zgjedhur unazën? – Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
Jeni kurioz për takimin Sindi dhe Blerim? – Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
Atdheu, ka këshilluar Sindin në takimin me Blerimin? – Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
Dy miq pëlqejnë të njëjtën vajzë – Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
A hyri Sara në mes të Geljanit dhe Sindit, që po nisnin një histori të re? – Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
Po kristalizohen çifte të reja?! Thumbime dhe përçarje mes konkurrentëve – Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
“Je 2 pëllëmbë mbi toke”, Sindi acarohet me Aristelën – Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
“LLuku lluku babashta”,komenti i Arjanit për takimin Sindi – Blerim është epik–Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
Sindi pranon se i ka mbetur mendja diku, reagon Ola – Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
Sindi ke thënë që nuk del me djem më të mëdhenj, pse dole me Blerimin? – Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
“Sindi mos shko në takim me bluzën e Atdheut”, Aristela hedh akuza – Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
Pamjet; Princi arrestohet, ja çfarë ka për të thënë – Përputhen, 6 Maj 2021
06/05 19:30
Murati deklarohet! Blerimi përballet me Antonelën… – Përputhen, 5 Maj 2021
05/05 19:31
Çfarë bëri Ola, pasi Murati u deklarua për të – Përputhen, 5 Maj 2021
05/05 19:30
Çfarë ndodhi në përballjen Antonela-Blerim? – Përputhen, 5 Maj 2021
05/05 19:30
Antonela të kam bërë dalje për takimet me Atdheun – Përputhen, 5 Maj 2021
05/05 19:30
Ola: Sindi më irriton qëndrimi jot në program – Përputhen, 5 Maj 2021
05/05 19:30
Murati na habit të gjithëve, deklarohet për Olën në program – Përputhen, 5 Maj 2021
05/05 19:30