Irisi kërcen, shih sa lekë i hedh Remili – Për’puthen prapaskena
06/02/2023 12:04

Irisi vazhdon me energjinë që nuk i mbaron kurrë. E qeshur dhe e hareshme i shkon afër Remilit duke e provokuar për të kërcyer. Ai nuk heziton , nxjer kuletën dhe i hedh një shumë lekësh. Sa lekë i hodhi Remili Irisit?

Irisit i derdhet kafja, Remili ka një koment – Për’puthen prapaskena
29/03 10:34
Artjoni provokon Giselën në dhomën e zhveshjes – Për’puthen prapaskena
29/03 10:33
Pas sherreve, Arbri takohet me Giselën – Për’puthen prapaskena
29/03 10:33
Ilda shfaqet në prapaskenë, ja sa ka ndryshuar – Për’puthen prapaskena
29/03 10:33
Sali del i acaruar pas zënkës me Nedën – Për’puthen prapaskena
29/03 10:32
Livia tregon djegien në këmbë, çfarë ka ndodhur?- Për’puthen prapaskena
29/03 10:32
Irisi i shkon Saliut në shtëpi! Përkëdhelje,flirtime e puthje mes dyshes-Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:31
“Irisi do një burrë me lekë”, Livia do të marrë hak tek Saliu – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Irisi bën prapësira në banjon e shtëpisë së Saliut – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Saliu akuzoi Livian, Irisi i jep të drejtë Saliut – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Saliu i kthehet keq Nedës, cila është arsyeja? – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Irisi flet për Lean, mikeshën e ngushtë që u nda për Petron – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Ina surprizë për Viktorin, sa romantike – Për’puthen prapaskena
28/03 12:06
Sali dhe Livia sqarohen në prapaskenë – Për’puthen prapaskena
28/03 12:06
Gisela ulet në gjunjë dhe i lidh këpucët Artjonit – Për’puthen prapaskena
28/03 12:05
Gisela bën twerk
28/03 12:02
Briki na tregon makinën e saj – Për’puthen prapaskena
28/03 12:01
Livia me sutjena bën grim – Për’puthen prapaskena
28/03 12:01
Javier Zanetti, legjenda e futbollit ka një mesazh për Për’puthen – Ep.144 Përputhen 27/03/2023
27/03 19:31
U zunë për një djalë, Brikenda kunja për Giselën në takim me Artjonin – Ep.144 Përputhen 27/03/2023
27/03 19:30