Iliri për ‘lojën’e Semit dhe donaldit:”Mua nuk ma fusin dot ata” – Big Brother Albania Vip
21/10/2021 09:54

Big Brother Albania Vip, reality show më i suksesshëm rikthehet këtë sezon televiziv në ekranin e Top Channel, në një version krejtësisht të ri. Big Brother Vip do të jetë formati argëtues më interaktiv i ekranit. Aty ku publiku do ketë mundësi të njohë personazhe të famshëm në çdo dimension të tyre. Përgjatë 100 ditëve të izolimit, personazhe publike nga fusha të ndryshme do të bashkëjetojnë në shtëpinë më të përgjuar të botës, ku do t’u duhet të përballen me sfida aspak të lehta diktuar nga “vëllai i madh”. Të gjithë në garë për të rezistuar deri në fund dhe për të fituar Çmimin e Madh 100,000,000 lekë

Zarf i bardhë/ Cili do të jetë diskutimi në shtëpi – Big Brother Albania Vip
27/11 22:13
Beniada flet për operacionin plastik të Beatrix – Big Brother Albania Vip
27/11 22:11
Iliri flet për debatin e Arjolës dhe Antonelës – Big Brother Albania Vip
27/11 21:40
Banorët ngacmojnë Donaldin dhe Beniadën – Big Brother Albania Vip
27/11 21:39
Loja ngriva shkriva nuk i lë të qetë banorët – Big Brother Albania Vip
27/11 21:39
Beniada i ofron Donaldit një masazh – Big Brother Albania Vip
27/11 21:37
Antonela dhe Einxhel flasin për zgjedhjen e të preferuarit – Big Brother Albania Vip
27/11 21:36
Einxhel i tregon Antonelës pse ajo nuk do nominohet – Big Brother Albania Vip
27/11 21:36
Banorët ndjejnë mungesën e cigareve – Big Brother Albania Vip
27/11 21:34
“Ka sy të ftohtë këtu” Arjola flet për banorët – Big Brother Albania Vip
27/11 21:25
Donaldi flet për Ilirin – Big Brother Albania Vip
27/11 21:24
Sarah tregon pse nuk lidhet me Dj PM – Big Brother Albania Vip
27/11 21:23
Antonela tremb Einxhel – Big Brother Albania Vip
27/11 21:23
Monika dhe Iliri ngacmohen me njëri tjetrin – Big Brother Albania Vip
27/11 21:22
Banorët vendosin firmat tek portreti i Ismail Qemalit – Big Brother Albania Vip
27/11 21:21
“Nuk jam këlyshi i askujt” Pm flet me Antonelën – Big Brother Albania Vip
27/11 19:16
“Nuk vij të bëj viktimën” Antonela flet për Arjolën – Big Brother Albania Vip
27/11 19:12
Beniada ngacmon Valonin – Big Brother Albania Vip
27/11 19:11
Antonela tregon çfarë ndodhi me Arjolën – Big Brother Albania Vip
27/11 19:11
“S’ka shanc të zihet me mua” Arjola flet për Antonelën – Big Brother Albania Vip
27/11 19:10