Hipokrati – Stina e Verës “ndez” dhimbjet e Kyçeve! Emision i plotë – 14 Maj 2022
14/05/2022 17:46

Emisioni i sotëm në Hipokrati i dedikohet artriteve dhe dhimbjeve të kyçeve. Ndiqni emisionin për të kuptuar se ku keni gabuar deri tani nëse vuani nga këto dhimbje.

Hipokrati – Stina e Verës “ndez” dhimbjet e Kyçeve! Emision i plotë – 14 Maj 2022
14/05 17:46
Hipokrati – Si mund ta gjejmë dhe porosisim produktin magjik..14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Befasuese! Ky produkt shqiptar në farmacitë italiane..14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Vrapuesja që fitoi betejën me Reumatizmën! – 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Ja pse kockat “vuajnë” ne Verë! Shmangini! 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Mësoni të vërtetën: Plazhi, Vera dhe kockat.. – 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Ky produkt ju shpëton nga dhimbjet e… 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Me këto ushqime shpëtoni kyçet dhe kockat! 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – E besoni që në Verë ndodh kjo me kockat..? 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Do keni vuajtje nga kockat në jetën tuaj? Trashëgimia e zbërthen.. 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Dëmtimi i Shikimit Qëndror! Mësoni ç’ndodh me.. Emision i plotë – 7 Maj 2022
07/05 17:46
Hipokrati – Si deformon pamjet dëmtimit i Shikimit Qëndror! 7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Edema në Sy! Kontrolloni urgjent… 7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Vizita që ju shpëton shikimin… 7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Dëmtuat “Shikimin Qëndror”? Mos e humbni mjekun..7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Po patët këto shenja ju është dëmtuar..7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Sëmundja e Syrit që…7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Gjilpëra në Sy! Çfarë i ndodhi…7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Shikimi që ju duhet ushqehet vetë me…7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Qendra më e re Mjekësore në Tiranë – Për çdo problem mos…Emision i plotë-30 Prill 2022
30/04 17:46