Hipokrati – Sperma- Shkaktarët që dëmtojnë prodhimin e saj – 21 Nëntor 2020
21/11/2020 19:30

Në studion e “Hipokratit”, i ftuar mjeku androlog, dr. Evin Dani, i cili shpjegon sëmundjet dhe crregullimet e organeve riprodhuese mashkullore.

Hipokrati – Sëmundjet e prostatës dhe ato seksuale tek meshkujt – Emision i plotë – 21 Nëntor 2020
21/11 19:31
Hipokrati – Prostata dhe ushqimet që ndihmojnë në shëndetin e saj – Diola Dosti – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Sperma – Sëmundjet që çrregullojnë derdhjen e saj – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Ndryshimi i spermës dhe problematikat – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Kanceri i Prostatës- Dëshmia e aktorit të Hollywood Ben Stiller – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Prostamax – Ilaçi magjik për Prostatën – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Sëmundjet seksuale tek meshkujt – Diagnostikimi i tyre – 21 Nëntor 202
21/11 19:30
Hipokrati – Prostata – Si dallohen shenjat e para – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Sperma- Shkaktarët që dëmtojnë prodhimin e saj – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Këndi i Doktorit – Aorta e barkut – Zgjerimi i saj – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Spermograma – Vizitë tek mjeku Androlog – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – A njihet nga meshkujt shqiptarë mjeku Androlog? – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Sperma – Faktorët që ndikojnë në cilësinë e saj – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati -Klinika Gjermane e Syrit dhe Teknikat Moderne Mjekësore -Emisioni i plotë-14 Nëntor 2020
14/11 19:30
Hipokrati – Sa dëmtohet shikimi tek Fëmijët dhe Adoleshentët nga teknologjia – 14 Nëntor 2020
14/11 19:30
Hipokrati – Këndi i Doktorit – Bllokimi i enëve të gjakut në qafë – 14 Nëntor 2020
14/11 19:30
Hipokrati – Operacion i rrallë në sy: Ndiqeni! Klinika Gjermane e Syrit – 14 Nëntor 2020
14/11 19:30
Hipokrati – Sëmundjet që dëmtojnë shikimin – 14 Nëntor 2020
14/11 19:30
Hipokrati – Klinika Gjermane e Syrit: Vizita tek Okulisti! 14 Nëntor 2020
14/11 19:30
Hipokrati – Ushqimet dhe Ushtrimet për shëndetin e Syrit – Diola Dosti – 14 Nëntor 2020
14/11 19:30