Hipokrati – Mrekulli mashkullore! Në ndihmë të… 25 Qershor 2022
25/06/2022 17:45

Menaxherja e dyqaneve Bio “Natura Therapy”, ju tregon suplementet bimore që ndihmojnë në përmirësimin e prostatës tek burrat.

Hipokrati – Postura skoliatike, zgjatimi i kockave, fillera live – Emisioni i Plotë
24/09 17:01
Hipokrati – E dini si kontrollohet postura tek fëmijët? Postura skoliatike
24/09 17:00
Hipokrati – Sa shpejt ndryshon fytyra pasi bënë fillera? Demostrin LIVE
24/09 17:00
Hipokrati – Vajza çalon prej 2 vjetësh. Doktori shpjegon protezën e legenit
24/09 17:00
Hipokrati – Trajtimi i Syve në Klinikën Gjermane të Syrit! Emision i plotë – 9 Korrik 2022
09/07 17:46
Hipokrati – Korrigjimi i Syrit të Shtrembër! 9 Korrik 2022
09/07 17:45
Hipokrati – Tension i lartë në Sy! Rrezik i heshtur nga padija! 9 Korrik 2022
09/07 17:45
Hipokrati – Kirurgjia e Glaukomës në Klinikën Gjermane të Syrit – 9 Korrik 2022
09/07 17:45
Hipokrati – Gjilpëra që ju shpëton Syrin! 9 Korrik 2022
09/07 17:45
Hipokrati – Shpëtoni shikimin dhe Sytë me Lazer!9 Korrik 2022
09/07 17:45
Hipokrati – Ja si të evitoni syzet! Korrigjimi që ju duhet.. 9 Korrik 2022
09/07 17:45
Hipokrati – Sytë e Shtrembër që drejtohen tek… 9 Korrik 2022
09/07 17:45
Hipokrati – Dhjamosja e Mëlçisë! Alarm! Çfarë kërcënon! Emision i plotë – 2 Korrik 2022
02/07 17:46
Hipokrati – Dhjamosja e Mëlçisë! Ja gënjeshtrat dhe të vërtetat..2 Korrik 2022
02/07 17:45
Hipokrati – Mos e humbni! Ky produkt zhduk dhjamin në Mëlçi! Ja si përdoret.. 2 Korrik 2022
02/07 17:45
Hipokrati – Asnjë nuk e di që ka Mëlçi të dhjamosur! Ndiqni këtë mjeke… 2 Korrik 2022
02/07 17:45
Hipokrati – Me Mëlçi të dhjamosur? Sa shans keni të shëroheni? Ja e vërteta! 2 Korrik 2022
02/07 17:45
Hipokrati – Zhdukni dhjamin në Mëlçi! Rrezik! Shkatërron gjithçka! Ndiqni këto..2 Korrik 2022
02/07 17:45
Hipokrati – Ruani Mëlçinë! Porosia që ju shpëton..2 Korrik 2022
02/07 17:45
Hipokrati – Ja si e shkrijnë dhjamin e Mëlçisë këto produkte! Përdorini menjëherë…2 Korrik 2022
02/07 17:45