Hipokrati – Mbjellja e flokëve – vizita te mjeku – Klinika Laser Way – 30 Maj 2020
30/05/2020 19:00

Gazetarja Leda Hysa ne emisionin Hipokrati ndodhet pikerisht tek Klinika Laser Way. Se bashku me Dr.Elona Luzi do te ndjekim nje vizite te mjeku mbi procedurat rutine qe ndiqen kundrejt pacientit.

Hipokrati – Dieta ushqimore sipas grupeve të gjakut – Emision i plotë – 27 Qershor 2020
27/06 19:31
Hipokrati – Produktet pa gluten dhe laktozë në supermarket – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Covid 19 – Rritja e imunitetit sipas Dr. Mozz-it – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta Ushqimore – Ushqimet sipas grupeve të gjakut – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta ushqimore sipas grupeve të gjakut – A e njohin shqiptarët – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta ushqimore sipas mjekut të famshëm italian – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Covid 19 dhe grupet e gjakut – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Gurët në veshka – Si formohen – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Ushqimet sipas grupeve të gjakut nga Diola Dosti – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dr. Myftar Barbullushi – Trajtimi i gurëve në veshka – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Gurët në veshka – Produkti Sterolyt – 27 Qershor 2020
27/06 17:29
Hipokrati – Kontraceptivët – Gjithçka duhet të dimë – Emision i plotë – 20 Qershor 2020
20/06 19:31
Hipokrati – Parandalimi i një shtatëzanie në mënyrë natyrale – Diola Dosti – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – Historiku i pilulës – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – A i njohin femrat në Shqipëri – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontracepsioni – Pse është ende tabu? – Zhaklin Lekatari – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët oralë – A janë të dëmshëm – Dr. Mimoza Keta – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – Eksperienca ime me pilulën Kontraceptive – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – Cili është më i sigurt – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët oralë – Çfarë janë – 20 Qershor 2020
20/06 19:30