Hipokrati – Mbjellja e flokëve Personazhe te njohur që e kanë bërë – 30 Maj 2020
30/05/2020 19:00

Kur bëhet fjalë për pamjen e tyre, të famshmit nuk bëjnë kompromis. Shumë të famshëm të Hollivudit kanë investuar dhe ende investojnëqë pamja e tyre të përmirësohet vazhdimisht, edhe me kalimin e viteve. Rinoplastika ose operacionet e hundes, rritja e gjirit apo e vitheve, janë procedurat më të zakonshme të kirurgjisë plastike, per më tepër në mesin e njerëzve të famshëm. Heqja e dhjamit në zonën e barkut dhe përmirësimi i hundës janë gjithashtu të njohura për meshkujt e showbizit. Gjithsesi transplanti i flokëve eshte ai që kryeson listen e ketyre operacioneve. Më poshtë do ju prezantojmë me disa personazhe të famshëm që kanë kryer operacione për transplantim të flokëve.

Hipokrati – Dieta ushqimore sipas grupeve të gjakut – Emision i plotë – 27 Qershor 2020
27/06 19:31
Hipokrati – Produktet pa gluten dhe laktozë në supermarket – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Covid 19 – Rritja e imunitetit sipas Dr. Mozz-it – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta Ushqimore – Ushqimet sipas grupeve të gjakut – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta ushqimore sipas grupeve të gjakut – A e njohin shqiptarët – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta ushqimore sipas mjekut të famshëm italian – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Covid 19 dhe grupet e gjakut – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Gurët në veshka – Si formohen – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Ushqimet sipas grupeve të gjakut nga Diola Dosti – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dr. Myftar Barbullushi – Trajtimi i gurëve në veshka – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Gurët në veshka – Produkti Sterolyt – 27 Qershor 2020
27/06 17:29
Hipokrati – Kontraceptivët – Gjithçka duhet të dimë – Emision i plotë – 20 Qershor 2020
20/06 19:31
Hipokrati – Parandalimi i një shtatëzanie në mënyrë natyrale – Diola Dosti – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – Historiku i pilulës – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – A i njohin femrat në Shqipëri – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontracepsioni – Pse është ende tabu? – Zhaklin Lekatari – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët oralë – A janë të dëmshëm – Dr. Mimoza Keta – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – Eksperienca ime me pilulën Kontraceptive – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – Cili është më i sigurt – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët oralë – Çfarë janë – 20 Qershor 2020
20/06 19:30